بیش از ۴۱ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد

بیش از ۴۱ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد

سرپرست بهبود تولیدات دامی سازمان گفت: در پنج ماهه ابتدایی سال جاری ، ۴۱ هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ در مرغداری های استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۳ درصد افزایش داشته است.

به گزارش تابا؛عبداالامیر نیرومند با بیان اینکه میزان جوجه ریزی انجام شده در این مدت بالغ بر ۲۱ میلیون قطعه بوده افزود: بیشترین سهم جوجه ریزی در سطح استان مربوط به شهرستان دزفول با حدود ۶ میلیون قطعه و تولید ۱۱ هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ بوده است.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر ۹ واحد کشتارگاه فعال طیور در شهرستان اهواز ،دزفول، بهبهان، رامهرمز و مسجدسلیمان وجود دارد و پیش بینی می گردد با افزایش تقاضای گوشت مرغ و همچنین با توجه به توزیع نهاده های تولید با قیمت مصوب و کاهش قیمت جوجه یک روزه ، تولید در شش ماهه دوم سال جاری همچنان سیر صعودی خود را طی نماید.