• امروز : چهارشنبه - ۵ آذر - ۱۳۹۹
  • برابر با : 10 - ربيع ثاني - 1442
  • برابر با : Wednesday - 25 November - 2020
0

جایگزین‌های مناسب برای واکسن آنفلوانزا

  • کد خبر : 90073
  • 24 اکتبر 2020 - 12:07
جایگزین‌های مناسب برای واکسن آنفلوانزا

یک متخصص طب سنتی: تغذیه مناسب با خوارکی‌هایی نظیر شلغم و لیمو ترش به همراه ورزش و خواب کافی در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر هستند.   به گزارش تابا؛آقای دکتر ناصر رضایی پور، متخصص طب سنتی افزود: به افراد توصیه می‌شود به جای اضطراب زیاد و تزریق واکسن آنفلوانزا، موارد دیگری را برای […]

یک متخصص طب سنتی: تغذیه مناسب با خوارکی‌هایی نظیر شلغم و لیمو ترش به همراه ورزش و خواب کافی در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر هستند.

 

به گزارش تابا؛آقای دکتر ناصر رضایی پور، متخصص طب سنتی افزود: به افراد توصیه می‌شود به جای اضطراب زیاد و تزریق واکسن آنفلوانزا، موارد دیگری را برای تقویت قوای بدن و حفظ سلامتی، مدنظر قرار دهند، چراکه سبک زندگی درست، ایمنی غذایی و آرامش، سلامت فردی و اجتماعی را به ارمغان می‌آورد.

 

وی افزود: اصلاح الگوی خواب یکی از این روش‌ها است به طوری که بهترین زمان خواب از حدود ساعت ۲۲-۲۳ تا حدود ۶-۵ صبح است.

 

این متخصص طب سنتی عنوان کرد: انجام ورزش هوازی «انفرادی»، صبح اول وقت یا پیش‌از غروب در روز، دوری از اضطراب و دل‌شوره بیهوده، اندوه و تنش عصبی، خشم و افکار منفی، مصرف نان برشته سبوس‌دار، کره و مرباهای انجیر، سیب، به، بالنگ یا عسل در وعده صبحانه نیز توصیه می‌شود.

 

وی گفت: استفاده از آب لیموترش در وعده‌های غذایی به عنوان چاشنی و همچنین جعفری، ریحان و نعنا در کنار غذا، افزودن پیاز و سیر به خورش‌ها و سوپ در وعده‌های غذایی مفید است.

 

آقای رضایی پور به مواد غذایی که نباید مصرف شود نیز اشاره کرد و افزود: پرهیز از گوشت گاو و گوساله، فست‌فودها، نوشابه‌ها، انواع کمپوت و کنسرو، سس سفید و قرمز، پنیر پیتزا و ترشی‌جات به‌ویژه سرکه و کاهش مصرف تخم‌مرغ به‌ویژه سفیده آن، ماکارونی و لازانیا، قارچ، سیب‌زمینی، ماست و دوغ ترش توصیه می‌شود.

 

به گفته وی، مصرف روزانه ۱۰ عدد مغز بادام، ۱۰ عدد عناب و ۲۰ عدد مویز، همچنین مصرف روزانه پرتقال شیرین، لیموشیرین، انار ملس، به و سیب در تقویت سیستم ایمنی مفید است.

 

این متخصص طب ایرانی، ادامه داد: خوردن یک عدد شلغم پخته، هر شب در تمام طول پاییز و زمستان و بخور دادن با بخار آن و مصرف دم‌نوش‌های عناب و آویشن، نعنا، بابونه، ختمی، به و گل محمدی، به‌لیمو، دارچین و زنجبیل، به‌تناوب و نوشیدن هرروزه شربت تخم بالنگو با زعفران یا بدون زعفران، حدود ۳-۲ ساعت پس‌از ناهار توصیه می‌شود.

 

وی افزود: پرهیز از سفرهای درون‌شهری غیرضروری و استفاده از ماسک در مواجهه نزدیک با افراد و شست‌وشوی دست‌ها با آب گرم و صابون، پس‌از تماس با سطوح مشکوک نیز ضروری است.

 

 

لینک کوتاه : http://tabakhabar.ir/?p=90073

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.