خواص توله رامهرمز و طرز پخت آن
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 3 - جماد ثاني - 1442
  • برابر با : Saturday - 16 January - 2021
11

خواص توله رامهرمز و طرز پخت آن

  • کد خبر : 49393
  • 11 آبان 1397 - 18:23
خواص توله رامهرمز و طرز پخت آن

در حال حاضر در استان خوزستان و شهرستانهای مختلف و روستاهای مختلف این استان بخصوص شهرستان رامهرمز فصل گیاه توله است.   خاک حاصلخیز رامهرمز سر شار از مواد خاص جهت رویش گیاهان مختلف می باشد یکی از این گیاهان توله می باشد پس چه خوبه از نظر علمی و پخت این گیاه پر کاربرد […]

در حال حاضر در استان خوزستان و شهرستانهای مختلف و روستاهای مختلف این استان بخصوص شهرستان رامهرمز فصل گیاه توله است.

 

خاک حاصلخیز رامهرمز سر شار از مواد خاص جهت رویش گیاهان مختلف می باشد یکی از این گیاهان توله می باشد پس چه خوبه از نظر علمی و پخت این گیاه پر کاربرد آشنا شویم.

 

نام محلی : توله
نام علمی: Malvasylvestris
نام فارسی : پنیرک

خواص دارویی گیاه توله

 

پنیرک حاوی موسیلاژ (لعاب نباتی) و ویتامین های A-B-C است، از برگ و گل این گیاه استفاده می شود ، ضد سرفه و مرهم سینه میباشد، خاصیت مسهل و نرم کننده دارد ، جوشانده آن برای عفونتهای مثانه و اسهال خونی و سرفه های شدید مفید و مؤثر است ، برگ و ریشه پنیرک را اگر به شکل ضماد در آورید و روی دمل و یا کورک بگذارید فوراً سرباز می کند.

 

پنیرک اخلاط غلیظ را رقیق و اخلاط خیلی رقیق را معتدل می نماید. انسداد مجاری کبد را باز می کند و موجب ازدیاد ترشح ادراروشیرمی شود .ضمادسائیده برگ آن برای شکستگی اعضاء و گزیدن زنبور مفید است.

 

 

اگر با روغن زیتون مخلوط و تهیه شود برای سوختگی و گزیدن عقرب نافع می باشد.خوردن دم کرده شاخه و برگ آن با شکر برای رفع خشونت صدا و یرقان و سوزش مجاری ادرار مفید است. گل پنیرک برای زخم کلیه و سرشاخه های گلدار آن برای روده مفید می باشد. تخم آن برای معده های ضعیف مضر است.

تهیه غذای توله

 

اول برگهای توله رو جدا کرده وشسته و درشت خرد میکنید و به همراه سیر خرد شده و مقداری آب میذاریم چند دقیقه آماده شود.
سپس آن را آبکش کرده و آب آن را که گرفتیم به پیاز داغی که به مقدار زیاد آماده کردیم اضافه کرده و نمک و زردچوبه وفلفل و رب انار را اضافه کرده ومقداری تفت می دهیم و و در آخر آب نارنج را به ان اضافه می کنیم. برای اونایی خوبه که غذاهای گیاهی رو می پسندند.
دمپخت توله هم خیلی خوشمزه می شود مقداری توله راریز خورد کرده با پیاز و سیر سرخ کرده بعد با برنج و آب دم می دهیم.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=49393

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.