• امروز : دوشنبه - ۱۰ آذر - ۱۳۹۹
  • برابر با : 15 - ربيع ثاني - 1442
  • برابر با : Monday - 30 November - 2020
0

چه اناری بخریم؟ چرا و چقدر بخوریم؟

  • کد خبر : 19747
  • 12 دسامبر 2017 - 9:41
چه اناری بخریم؟ چرا و چقدر بخوریم؟

انار در میان میوه ها در صدر خوراکی های سرشار از آنتی اکسیدان است. البته بعضی از این ترکیبات، عامل رنگ قرمز انار و بعضی، ترکیباتی به نام تانین ها هستند که طعم گس یا تلخ مانندی در این میوه ایجاد می کنند. در کل، انار میوه ایده آل پاییز و زمستان و سرشار از […]

انار در میان میوه ها در صدر خوراکی های سرشار از آنتی اکسیدان است. البته بعضی از این ترکیبات، عامل رنگ قرمز انار و بعضی، ترکیباتی به نام تانین ها هستند که طعم گس یا تلخ مانندی در این میوه ایجاد می کنند. در کل، انار میوه ایده آل پاییز و زمستان و سرشار از ویتامین ها و املاحی مانند B5، B6، C، پتاسیم، مس و… است.

 

تابا؛انار، در میان میوه ها در صدر خوراکی های سرشار از آنتی اکسیدان است. البته بعضی از این ترکیبات، عامل رنگ قرمز انار و بعضی، ترکیباتی به نام تانین ها هستند که طعم گس یا تلخ مانندی در این میوه ایجاد می کنند. در کل انار، میوه ایده آل پاییز و زمستان و سرشار از ویتامین ها و املاحی مانند B5، B6، C، پتاسیم، مس و… است.

 

بهترین روش نگهداری

انار، را می توان در محیطی خنک حدود ۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴ ماه نگهداری کرد. البته نباید دیگر میوه ها را کنار انار گذاشت زیرا انار، گاز اتیلن آزاد می کند که باعث رسیدن سریع تر آنها می شود. همچنین در دمای معمولی محیط تا حدود ۲ هفته و در جامیوه ای یخچال تا ۱ ماه قابل نگهداری است. جالب است بدانید انار قابل کنسرو شدن نیست اما می توان دانه هایش را خشک یا منجمد کرد و ماه ها در ظرف دربسته نگه داشت.

۵ نکته برای خرید

۱٫ انار، کاملا گرد و بزرگ را انتخاب کنید زیرا انارهای کوچک تر معمولا کم آب تر و ترش هستند.

۲٫ میوه سنگین نشان می دهد دانه ها کاملا آب دارند.

۳٫ هرچه رنگ پوست میوه تیره تر باشد، دانه ها شیرین ترند. انار کاملا رسیده پوستی به رنگ نارنجی مایل به قهوه ای تا قرمز تیره دارد.

۴٫ وقتی آرام به پوست انار ضربه بزنید با صدایی شبیه ضربه زدن به فلز داشته باشد.

۵٫ پوست میوه باید کاملا صاف و براق و بدون پوسیدگی باشد.

 

یادتان باشد که…

۱٫ درخت انار، بومی ایران و قرن ها در سراسر مدیترانه و همچنین آسیای مرکزی کشت می شد. طعم دلچسب آب انار و خاصیت عطش زدایی آن برای کاروان های تجاری که از بیابان های خشک عبور می کردند بسیار ایده آل بود.

۲٫ این میوه توسط سربازان، کاشفان و مخاطره جویان اسپانیایی به جزایر کارائیب و آمریکای لاتین رسید.

۳٫ درخت انار، نه تنها یک درخت میوه، بلکه درختی زینتی با گل های قرمز و برگ های براق زیباست. ارتفاع آن نیز ممکن است به ۶ متر برسد و امروزه در تمامی کشورها دیده می شود. البته عمر بسیار طولانی دارد و در بعضی مناطق از جمله کاخ ورسای فرانسه به دو قرن نیز می رسد.

۴٫ در مصر باستان این میوه به عنوان نمادی از جاه طلبی یا رفاه شناخته می شد.

۵٫ در حال حاضر تونس، ترکیه، مراکش، مصر، ایران، هند و افغانستان مهم ترین تولیدکنندگان انار، در جهان و مصر و ترکیه صادرکنندگان اصلی این میوه هستند.

۶٫ برداشت انار، از نیمه شهریور آغاز می شود و تا نیمه دی ادامه دارد.

 

لینک کوتاه : http://tabakhabar.ir/?p=19747

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.