۲ هکتار از اراضی لالی زیر کشت کنجد رفت

۲ هکتار از اراضی لالی زیر کشت کنجد رفت

سرپرست جهاد کشاورزی لالی گفت: ۲ هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان برای نخستین بار زیر کشت کنجد رفت.

به گزارش تابا؛مهرداد هزاریان بیان کرد: عمده رقم کنجد کشت شده در این شهرستان ناشکوفا است و پیش بینی می‌شود در هر هکتار ۸۰۰ کیلوگرم محصول تولید شود.

 

وی افزود: کشت این محصول در لالی پس از برداشت گندم و جو شروع و در یک دوره ۹۰ تا ۱۳۰ روزه به طول می‌انجامد.

 

سرپرست جهاد کشاورزی لالی گفت: کشت این محصول به دلیل برداشت سخت و غیرمکانیزه ، در چند سال اخیر در خوزستان و کشور کاهش‌یافته است .

 

وی افزود: دانه این گیاه دارای حدود ۲۵ درصد پروتیین و بین ۴۵ تا ۶۰ درصد روغن است.

 

هزاریان ادامه داد: گیاه کنجد از جمله گیاهان بومی ایران است که از قرن‌ها پیش در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر کشور کشت می‌شده و گرما دوست و به آب کم نیاز دارد و مقاومت زیادی به خشکی و گرما دارد.

 

وی گفت: ازجمله مزایای کنجد می‌توان به اهمیت فراوان این محصول در توسعه کشاورزی مناطق خشک و نیمه‌خشک به‌عنوان یک کشت تابستانه، زراعت دوم در تناوب با غلات و نباتات جالیزی و اهمیت بسزایی که در توسعه کشاورزی پایدار دارد اشاره کرد.