بازدید مدیر عامل از واحد نمكزدائی مارون 3
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 2 - ربيع ثاني - 1446
  • برابر با : Saturday - 5 October - 2024
0

بازدید مدیر عامل از واحد نمکزدائی مارون ۳

  • کد خبر : 137069
  • 12 فروردین 1403 - 0:05
بازدید مدیر عامل از واحد نمکزدائی مارون ۳
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب جهت بازدید میدانی از پیشرفت کار تعمیرات اساسی مخازن ائتلاف کننده واحد نمک زدایی مارون 3، در محل تاسیسات حضور یافت.
به گزارش تابا؛ روز چهارشنبه مورخ ۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ مهندس دانشی از واحد نمکزدائی مارون ۳ بازدید نمود و در جریان پیشرفت کار تعمیرات اساسی مخازن قرار گرفت.

 تعمیرات اساسی مخازن یاد شده از پیشرفت خوبی برخوردار بوده و پیش بینی می شود تا پایان بهار ۱۴۰۳ در مدار عملیاتی قرار گیرد.

به جهت تأثیر زیاد این مخازن در فرآیند تولید نفت پالایشگاهی و نیز حجم سنگین کار تعمیراتی آن ، شخصاً در محل

مخزن ائتلاف کننده واحد نمکزدائی مارون ۳ که فرآورش نفت نمکی به میزان ۳۰ ه ب ر جهت تأمین خوراک پالایشگاه اصفهان را به عهده دارد در سال ۱۳۵۶ احداث و در سال ۱۳۶۵ در مدار عملیاتی قرار گرفت.  این مخزن دارای قطر ۴۵ متر و ارتفاع ۱۷ متر بوده و آخرین تعمیر اساسی آن در تاریخ ۱۹/۱۰/۱۳۹۵ توسط شرکت توربین سابق انجام شده بود.

این مخزن که مطابق گواهینامه بهره برداری می بایست در تاریخ ۱۹/۱۰/۱۳۹۹ تحت تعمیر اساسی مجدد قرار می گرفت به دلیل عدم امکان کاهش تولید نفت پالایشگاهی تا مهر ۱۴۰۲ در مدار عملیاتی قرار داشت و در نهایت با صدور مجوز ترخیص از سوی شرکت ملی نفت ایران ، تعمیر اساسی آن از تاریخ ۰۱/۰۷/۱۴۰۲ آغاز گردیده است.  

بطور کلی مخازن ائتلاف کننده و استراتژیک ذخیره نفت خام همواره در بردارنده حجم سنگین تعمیراتی
می باشند زیرا از یک سو بدلیل عدم انجام تعمیرات اساسی در زمان مقرر، آسیب های ناشی از خوردگی در آنها شدت می یابد و دیگر اینکه ضرورت بازدید بازرسی فنی از سقف و دیواره آنها، داربست بندی به میزان حدود ۱۲ هزار متر مکعب را ایجاب می نماید. در این مخازن عمدتاً منشور که  یک اسکلت فلزی پیچیده ودارای چارچوب های فلزی بوده و با ورق های موجدار پوشانده می شوند دچار آسیب می گردد.  تعداد ۱۹ پایه ۱۲ اینچ شمارنده اسکلت منشور نیز دچار آسیب می شوند.  لوله ۴۲ اینچ نفت ورودی بیش از ۳۰ شاخه لوله ۶ اینچ جهت تزریق آب شیرین دچار خوردگی و آسیب می شوند و علاوه بر همه اینها، دیواره و کف مخزن نیز در تماس با آب شور(با درجه شوری ۱۸۰ هزار گرم در مترمکعب) دچار آسیب های جدی می شوند که همه این موانع
می بایست در زمان تعمیرات اساسی تحت بازرسی دقیق قرار گرفته و سپس تحت جوشکاری های سنگین و نهایتاً سندبلاست و اعمال پوشش وسیع قرار گردند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=137069

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.