به گزارش تابا؛ فلاح به همراه جمعی از کارشناسان این سازمان از شرکت فجر بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید جلسه ای با حضور مدیرعامل شرکت فجر به منظور رفع موانع تولید و افزایش تعامل و همکاری تشکیل شد.
علی زال خانی مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج فارس در ابتدای این جلسه اظهار داشت: فجر انرژی به عنوان موتور پیشران منطقه ویژه اقتصادی وظیفه تولید و تامین برق، بخار، آب صنعتی، هوای صنعتی و تصفیه پساب های شرکت های منطقه را بر عهده دارد.
وی افزود: این شرکت از ابتدای تأسیس چندین پروژه توسعه طراحی، مهندسی و اجرا کرده بطوریکه اکنون ظرفیت تولید این شرکت در حوزه های مختلف به بیش از نیاز شرکت های منطقه رسیده است.
زال خانی خاطرنشان کرد: اکنون مشکل اصلی ما در تولید و تزریق برق به شبکه سراسری، چگونگی محاسبه مقدار گاز مصرفی با تعرفه (نرخ) نیروگاهی برای بخشی از برق است که به برق منطقه ای تحویل داده می شود.
مدیرعامل شرکت فجر در ادامه با اشاره به اینکه برای تعامل، همکاری و مبادله برق با صنایع، افزایش هزینه های ناشی از بهای گاز باید مد نظر قرار گیرد، عنوان کرد: با توجه به اینکه برق صنایع با استفاده از گاز سوختی تولید می شود و این گاز به نرخ صنعتی بوده بنابراین بهای تمام شده آن نسبت به سایر نیروگاه های وزارت نیرو بالاتر است.
وی بیان کرد: شرکت فجر هر ساله در فصل های گرم سال ظرفیت مازاد برق خود را برای رفاه حال مردم منطقه به شبکه سراسری تزریق می کند.
زال خانی ادامه داد: این تزریق در حالی است که شرکت فجر همواره به دنبال مشتریان جدیدی در خارج از منطقه بوده که یکی از این مشتریان صنایع مستقر در استان خوزستان از جمله صنایع فولاد بوده است.
حمیدرضا فلاح مدیرکل صمت استان خوزستان نیز اظهار داشت: طی روزهای آینده جلسه ای با موضوع رفع مشکلات ناشی از چگونگی محاسبه مقدار گاز مصرفی برای تولید برق ارسالی به شبکه تشکیل خواهد شد و امیدواریم که بتوانیم در این زمینه مشکل شما را رفع کنیم.
وی با اشاره به اینکه شرکت فجر، یک مجموعه با فناوری جدید و اثر گذار است؛ افزود: همچنین ما با مجموعه فولاد و شما در آینده جلساتی را در سطح وزارت برگزار خواهیم کرد تا این شرکت بتواند به مجموعه مشتریان شما بپیوندند.
در ادامه نیز مدیرکل صمت خوزستان و هیئت همراه از واحد های آب و بخش اسمزمعکوس این واحد و قسمت GIS واحد نیروگاه نیز بازدید کردند.