سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با ارائه توضیحات تکمیلی درخصوص طرح ساماندهی باغ ویلاها گفت: تحت هیچ شرایطی برای قطعه بندی باغویلاها و تغییر کاربری اراضی کشاورزی برای ساخت باغ ویلا مجوزی صادر نشده است.
به گزارش تابا؛علی فرهمندپور امروز در جمع خبرنگاران افزود: تغییر کاربری اراضی کشاورزی و تبدیل آنها به باغویلا طبق قانون تخلف و ممنوع بوده و از نظر شرعی حرام است.
وی ادامه داد: افرادی که اقدام به تغییر کاربری زمینهای کشاورزی به باغویلا میکنند حاشیه امنی ندارند و طبق دستور قوه قضاییه که متولی این موضوع است برخورد لازم با متخلفان انجام میشود.
فرهمندپور با اشاره به تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز ۷۰ باغویلای شهرستان دزفول در چند ماه اخیر گفت: نبود متولی برای باغویلاهایی که در گذشته و طبق قانون و متراژ باغ دیوارکشی شدهاند در نشست ساماندهی باغویلاها مطرح شد.
وی افزود: این باغویلاها هر کاری میخواستند انجام میدادند برای مثال کنترلی بر روی برق و آب مصرفی آنها نبود و خیلی از افراد از شهرهای دیگر میآمدند و آنها را معامله میکردند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول متولی اراضی کشاورزی را جهاد کشاورزی دانست و گفت: شهرداری در نشست ساماندهی باغویلاها طرحی پیشنهاد داد و عنوان کرد در استانهای دیگر شرکتهای خصوصی وارد عمل میشوند و بر موضوعاتی نظیر تخلفات و پرداخت قبوض آب و برق نظارت میکنند و با تعیین عوارض، درصدی میگیرند لذا به شهرداری گفتیم دستورالعمل پیشنهادی خود را ارائه دهد نگفتیم متولی باشد چراکه طبق قانون این موضوع به شهرداری ارتباطی ندارند.
فرهمندپور درخصوص ایجاد باغشهر در شهرستان دزفول نیز گفت: طرحی در سالهای گذشته برای ایجاد باغشهر در ۵۰۰ هکتار از زمینهای غیرقابل کشت دزفول ارائه شده بود که قرار شد این طرح بررسی، اجرا و آب به زمینها رسانده شود تا هرکس تمایل به احداث باغویلا دارد در این مکان غیرقابل کشت اقدام کند.
وی افزود: مکان اجرای این طرح را نگفتیم چون قرار شد کمیتهای با حضور جهاد کشاورزی و منابع طبیعی تشکیل شود و موضوع را بررسی و کارشناسی کنند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با اشاره به دغدغه برخی از شهروندان درخصوص خودداری از تبدیل زمینهای زراعی به باغویلا اظهارداشت: این موضوع ربطی به زمینهای زراعی که باعث نگرانی برخی از کارشناسان و شهروندان شد، ندارد.
وی هچنین درخصوص شرکت تکین گفت: در حال حاضر پنج سرمایهگذار برای این شرکت آمدهاند و متقاضی خرید آن هستند که درصورت خرید شرکت قرار است فعالیت آن ازسرگرفته شود کارگران سر کار برگردند.
فرهمندپور اضافه کرد: درصورتیکه شرکت توسط یک سرمایهگذار خریداری شود گفتهاند بین یک ماه تا ۴۵ روز روند فعال شدن شرکت به طول میانجامد تا شرکت اورهال شود لذا نگفتیم شرکت خریداری شده چون هنوز به توافق نهایی نرسیدهایم.