عضو کمیسیون اصل نود بررسی مجدد واگذاری شرکت هفت تپه را موضوع اصلی عنوان کرد و افزود: سوءمدیریت و فقدان اهلیت مدیران فعلی شرکت هفتتپه محرز شد، ضمن آنکه دیوان محاسبات به عملکرد مدیران این شرکت ورود کرده و نحوه واگذاری آن مورد تحقیق و تفحص قرار گرفته است.
به گزارش تابا، علی نیکزاد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و تعدادی از نمایندگان جلسهای با جمعی از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه و مسئولان مرتبط استانی با موضوع بررسی مشکلات کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در محل مجلس شورای اسلامی برگزار کردند.
بنابراین گزارش علاوهبر نائب رئیس اول مجلس، سید نظام موسوی نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون اصل نود، علی خضریان نماینده مردم تهران و سخنگوی کمیسیون اصل نود، الهام آزاد نماینده مردم نائین و عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل نود، احمد نادری نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون آموزش، عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان و نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی، کعب عمیر نماینده مردم شوش، علی رضایی نماینده مردم کنگاور و سید علی موسوی نماینده مردم ملکان در مجلس نیز در این جلسه حضور داشتند.
سید نظام موسوی عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مصوبات این جلسه تشریح کرد.
وی در ابتدا با یادآوری سفر جمعی از نمایندگان مجلس به شهرستان شوش در روزهای اخیر و گفتوگو با کارگران شرکت کشت و صنعت هفت تپه، گفت: پس این دیدار مقرر شد؛ جلسهای در مجلس با حضور نمایندگان و مسئولان دولتی، نظارتی و جمعی از کارگران هفت تپه برگزار شود که امروز این جلسه با ریاست آقای نیکزاد برگزار و پس طرح مسائل ازسوی کارگران، مسئولان دولتی و استانی، نتایجی حاصل شد.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: براین اساس مقرر شد؛ علاوهبر تمدید دفترچه بیمه کارگران و پرداخت حق بیمه آنها، حقوق معوقهشان نیز با اختصاص منابعی پرداخت شود.
وی مطرح کرد: اگرچه مقررشد؛ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبلغی را برای پرداخت معوقات کارگران در نظر بگیرند اما منابع پایدار باید پس از تجدیدنظر در واگذاری از طریق خود شرکت تامین شود.
موسوی بررسی مجدد واگذاری شرکت هفت تپه را موضوع اصلی جلسه عنوان کرد و افزود: در این جلسه سوءمدیریت و فقدان اهلیت مدیران فعلی شرکت هفتتپه محرز شد، ضمن آنکه دیوان محاسبات به عملکرد مدیران این شرکت ورود کرده و نحوه واگذاری آن مورد تحقیق و تفحص قرار گرفته است.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نحوه و چگونگی لغو واگذاری این شرکت به دلیل عدم اهلیت مدیران و واگذاری مجدد آن به جای دیگر را نیازمند بررسیهای کارشناسی دقیقی دانست.
وی معتقد است واگذاری شرکت هفت تپه به جایی دیگر به معنای بازگشت آن به بخش دولتی نیست بلکه شرکت باید توسط کارفرمایی اداره شود -که توانایی احیاء آن را داشته باشد- و شرکت را در مسیر افزایش تولید قرار دهد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه انجام کشت به موقع به عنوان دیگر دغدغه کارگران به استاندار خوزستان محول شد، اظهار کرد: همچنین مقرر شد؛ کارگرانی که به ناحق اخراج شدهاند به کار بازگشته و فعالیت خود را آغاز کنند.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس همچنین از برگزاری جلسهای در روز چهارشنبه هفته آینده با حضور دستگاههای نظارتی، نمایندگان کارگران هفت تپه، وزارت اطلاعات، سازمان خصوصیسازی، دیوان محاسبات و… در محل مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: در این جلسه تصمیمات جدی در رابطه با وضعیت مدیریت و مالکیت شرکت اتخاذ خواهد شد تا نتیجه نهایی حاصل شود و به شرایط با ثباتی در رابطه با شرکت هفتتپه برسیم.