به گزارش تابا؛دکتر کریم همتی درباره اقدامات جمعیت هلال احمر برای واردات و تامین واکسن کرونا، گفت: آقای وزیر بهداشت اعلام کردند که هلال احمر هم در بحث خرید واکسن کرونا مشارکت کند که در حال حاضر داریم رایزنیها را انجام میدهیم.
وی افزود: بعد از اینکه رایزنیها به جایی برسد باید هم بحث قیمت و هم نوع واکسن را با سازمان غذا و دارو چک کنیم و برای هر یک از واکسن هایی که مورد تایید سازمان غذا و دارو باشند، اقدام کنیم. به هر حال منبع ما از منابع موجود در بازار است که تهیه خواهد شد.
وی همچنین گفت: یکی از خیرین هم دارد به ما کمک میکند که از خارج از کشور مقداری واکسن خریداری کند که برای ما ارسال شود که البته مقدارش نسبت به کل واکسنی که میخواهیم دریافت کنیم، زیاد نیست.
همتی تاکید کرد: فعلا در مرحله اول میزان واکسن کرونایی که سازمان هلال احمر میخواهد خریداری کند، یک میلیون دوز است. البته با توجه شرایط حاکم بر کل دنیا که تقاضا برای واکسن زیاد است و منابع تولیدی آن کم است، طبیعتا فضای خاصی وجود دارد و مانند واکسن آنفلوآنزا میزان خرید آن زیاد نیست، اما ما این مسیر را دنبال میکنیم تا ان شاالله نتیجه دهد.