به گزارش تابا؛ مهران حسنوند افزود: پس از قطع همکاری سیدمجتبی حسینی با نفت مسجد سلیمان، مدیران باشگاه به دنبال سرمربی جدید برای هدایت تیم در ادامه فصل بودند. ۲ روز گذشته در حالی که باشگاه با حمید درخشان به توافق رسید و خبر آن در رسانه ها انتشاریافت اما حضور درخشان پس از چند ساعت منتفی شد و قرار شد بهروز مکوندی هدایت تیم را به دست بگیرد.
حسنوند بیان کرد: مکوندی ظهر روز گذشته پس از نشست با مدیران باشگاه نفت مسجد سلیمان به توافق نرسید و این امر موجب شد مسئولان باشکاه با داریوش یزدی وارد مذاکره شوند. در نهایت یزدی که اصالتا مسجدسلیمانی است به طور رسمی سرمربی تیم شد و قراردادش را با باشگاه امضا کرد.
مدیر رسانه ای باشگاه نفت مسجدسلیمان افزود: آقای یزدی یکی از مربیان بومی شهرستان است که سابقه هدایت تیم های استان را دارد. امیدواریم با تصمیمات کادر فنی و تقویت تیم در نیم فصل دوم نتایج خوبی کسب کرده و در جایگاه مناسبی از جدول قرار بگیریم.
وی با بیان اینکه اردوی تیم اکنون در تهران در حال انجام است گفت: تمام تلاش مجموعه باشگاه، موفقیت تیم و شاد کردن دل هواداران است. در نیم فصل اول بازی های خوبی ارائه دادیم و در خانه نتایج بسیار خوبی مقابل تیم های بزرگی همچون استقلال، سپاهان، گل گهر، فولاد و شهرخودرو کسب کردیم.
حسنوند عنوان کرد: ۹۰ درصد شاکله تیم ما نسبت به فصل گذشته تغییر کرد اما با این وجود بازیکنانمان از جان مایه گذاشته و در تمام بازی ها بسیار جنگنده و پرتلاش ظاهر شدند. در تیم ما اتحاد و همدلی حرف اول را می زند و قطعا در ادامه مسابقات بازی های به مراتب زیباتری انجام می دهیم.
وی افزود: دستمزد تمام بازیکنان بر حسب قراردادی که با باشگاه دارند به حسابشان واریز شده و از این بابت اولین تیمی هستیم که تا پایان نیم فصل به تعهداتمان در این زمینه عمل کردیم.