معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان با تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی برای کاهش مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ گفت: ۸۵درصد ظرفیت بیمارستانهای کرونایی جنوب غرب خوزستان تکمیل است.
به گزارش تابا؛شوهان شریعتی اظهار داشت: هم اکنون ظرفیت ۳۲ تخت بخش آیسییو بیمارستان طالقانی آبادان تکمیل شده و برای بستری بیماران بدحال در این بخش از ظرفیت بیمارستان امام خمینی(ره) کمک گرفته شده است.
وی افزود:اگر رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی به همین روند ادامه یابد نباید انتظار داشته باشیم زنجیره انتقال کرونا قطع شود.
شریعتی تاکید کرد مردم به فکر باشند چرا که بیمارستانها بیش از این ظرفیت بستری و نگهداری از بیماران کرونایی را ندارد.
وی استفاده از ماسک و رعایت دیگر نکات بهداشتی را همچنان موثرترین راه کاهش مرگ و شکست ویروس کرونا دانست و گفت: از مردم می خواهیم در این زمینه با مجموعه درمان همکاری کنند تا آمار مبتلایان کاهش یابد.