آغاز فصل تکثیر ماهیان بومی در سوسنگرد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
6
مدیر کل شیلات خوزستان خبر داد :

آغاز فصل تکثیر ماهیان بومی در سوسنگرد

  • کد خبر : 97829
  • 14 فروردین 1400 - 17:25
آغاز فصل تکثیر ماهیان بومی در سوسنگرد
مدیر کل شیلات خوزستان خبر داد : آغاز فصل تکثیر ماهیان بومی در سوسنگردمدیر کل شیلات خوزستان، از آغاز عملیات تکثیر ماهیان‌ بومی در مرکز تکثیر سوسنگرد به عنوان تنها مرکز تکثیر ماهیان بومی در خاورمیانه خبر داد.

به گزارش تابا، فتح اله ابوعلی بیان داشت: شروع این عملیات با تکثیر ۲۵ جفت مولد از گونه عنزه و برزم در مرکز سوسنگرد آغاز شده است و پیش بینی می‌شود امسال نیز بالغ بر ۵۰ میلیون قطعه لارو گونه های عنزه، برزم، شیربت، بنی و گطان تولید شود.

وی با بیان اینکه فصل تکثیر ماهیان بومی تا نیمه اول اردیبهشت ادامه دارد، خاطرنشان کرد: هدف از تولید این گونه های بومی بازسازی ذخایر آبزیان، اشتغال پایدار تالاب نشینان و جوامع روستایی- محلی و کشت توام با کپور ماهیان چینی در استخرهای خاکی است.

مدیرکل شیلات خوزستان تصریح کرد: در سال گذشته ۵۶ میلیون قطعه لارو ۵ گونه مذکور در مرکز تکثیر ماهیان سوسنگرد تولید شد.

ابوعلی، ابراز امیدواری کرد: بانک ژنی گونه گطان در مرکز تکثیر سوسنگرد با همکاری مرکز تحقیقات در سال جاری نیز راه اندازی شود.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=97829

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.