به گزارش تابا؛ بهروز آقائی روز دوشنبه چهارم اردیبهشت، اظهارکرد: جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی در بنادر استان خوزستان همواره یکی از اولویتهای این اداره کل به منظور توسعه زیرساختها و روساختهای بندری و رونق فعالیتهای بازرگانی است.
آقائی با اشاره به اینکه ایجاد مشوقهای لازم و همچنین فراهم کردن زیرساختهای مناسب برای حضور سرمایهگذاران خصوصی در بنادر استان رهاوردی است که دولت سیزدهم به آن شتاب داده است افزود: همزمان با دومین سفر استانی آیت الله رئیسی به خوزستان، در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) و همچنین بنادر شادگان، سجافی، خرمشهر، آبادان، اروندکنار و چوئبده ۲۰ پروژه عمرانی آماده بهرهبرداری است.
وی ارزش این سرمایهگذاریها را ۶۳ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: علاوه بر این عملیات اجرایی سه پروژه در بنادر امام خمینی(ره)، شادگان و سجافی آغاز میشود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان تصریح کرد: همزمان با دومین سفر استانی رییس جمهور به خوزستان، ۲ تفاهمنامه سرمایهگذاری با بخش خصوصی به ارزش ۲۰ هزار میلیارد ریال منعقد خواهد شد.