معاون هماهنگ کننده تیپ ۷۲ پیاده مکانیزه دوکوهه از آمادگی این تیپ برای کمک به مناطق سیل زده خبر داد.
به گزارش تابا؛سرهنگ علی ساکی در گفتگو با خبرنگار تابا در اندیمشک گفت: با توجه به موج جدید بارش ها، پیش بینی سازمان هواشناسی و جاری شدن سیل در برخی مناطق، همه رده های تیپ ۷۲ در حالت آماده باش هستند و آماده امداد رسانی به مردم و مناطق سیل زده هستیم.
وی گفت: تجهیزات و ماشین آلات ما آمادگی لازم را دارند تا با دستور سلسله مراتب در کوتاهترین زمان ممکن برای امدادرسانی در صحنه حضور پیدا کنند.
معاون هماهنگ کننده تیپ ۷۲ پیاده مکانیزه دوکوهه افزود: این تیپ آمادگی اسکان اضطراری مسافران نوروزی و مردم را دارد.
سرهنگ ساکی در خاتمه با بیان اینکه ارتش همیشه با تمام توان در خدمت مردم است گفت: تا رفع کامل مشکلات پیش آمده بر اثر بلایای طبیعی در کنار مردم نجیب ایران اسلامی خواهیم بود تا بخشی از آلام آنها کاهش یابد/ آرش حیدری