آمادگی لازم برای مقابله با بیماری وبا را داریم
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
4
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی :

آمادگی لازم برای مقابله با بیماری وبا را داریم

  • کد خبر : 122560
  • 27 شهریور 1401 - 12:19
آمادگی لازم برای مقابله با بیماری وبا را داریم
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی بهبهان ضمن اشاره به مشاهده یک مورد ابتلا قطعی به بیماری وبا در شهرستان بهبهان گفت: دانشکده علوم پزشکی بهبهان آمادگی کامل برای مقابله با هر نوع بیماری را داشته و در این رابطه ارزیابی لازم انجام شده و موارد پیشگیری مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش تابا و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی بهبهان، جلسه فوق‌العاده شورای سلامت و امنیت غذایی با دستور کار بیماری التور (وبا) برای آمادگی و مقابله با طغیان‌های احتمالی آن در شهرستان بهبهان به ریاست آرمین ساعد معاون فرماندار و با حضور دکتر روزبه رئیس مرکز بهداشت شهرستان و سایر مدیران ادارات ذیربط برگزار شد.

در این جلسه معاون فنی مرکز بهداشت ، کارشناسان مسئول واحدهای سلامت محیط و کار و مبارزه با بیماری‌های ستاد مرکز بهداشت دانشکده علوم پزشکی بهبهان ضمن بررسی آمار مرتبط با این بیماری در سنوات گذشته و بررسی مصوبات کمیته التور شهرستان، گزارش جامعی پیرامون اقدامات و برنامه‌ریزی‌های انجام شده و آخرین دستورالعمل کشوری برای مراقبت و درمان بیماران مشکوک و قطعی وبا را ارائه نمودند.

سپس دکتر امیرحسین روزبه معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی بهبهان با تاکید بر استفاده از تجربیات سنوات گذشته در پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های التور گفت: موضوع بهداشت آب و سبزیجات از مؤثرترین مؤلفه‌ها در زمینه کنترل وبا بوده لذا نظارت پیوسته و دقیق بر کلرزنی آب مناطق شهری و روستائی و همچنین نمونه برداری‌های منظم از آب و سبزیجات و ثبت و تحلیل اطلاعات آن، بسیار ضروری است.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی بهبهان ضمن اشاره به مشاهده یک مورد ابتلا قطعی به بیماری وبا در شهرستان بهبهان گفت: دانشکده علوم پزشکی بهبهان آمادگی کامل برای مقابله با هر نوع بیماری را داشته و در این رابطه ارزیابی لازم انجام شده و موارد پیشگیری مورد بررسی قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در فصل تابستان شاهد افزایش مسافرت‌ها، افزایش مصرف غذا در بیرون از منزل و استفاده از غذاهای آماده طبخ هستیم که همین امر منجر به افزایش ابتلا به بیماری‌های‌ منتقله از آب و غذا می‌شود.

روزبه افزود علائم و نشانه‌ های بالینی در اغلب بیماری ‌های منتقله از غذا شامل اسهال، تهوع، استفراغ و دردهای شکمی بوده و در برخی موارد ممکن است با اسهال خونی و تظاهرات عصبی نیز بروز کند.

وی تصریح کرد برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های منتقله از آب و غذا لازم دست دست‌ها خود را قبل از تهیه غذا و یا هنگام سرو و مصرف غذا و همچنین پس از هر بار اجابت مزاج، استفاده از توالت‌های بهداشتی، مصرف آب سالم و بهداشتی و عدم مصرف از آب‌های ناسالم جهت آشامیدن ضروری است.

در ادامه جلسه آرمین ساعد معاون فرماندار شهرستان در مورد ضرورت اطلاع‌رسانی، آموزش و آگاه‌سازی مردم گفت: بهترین راهکار برای پیشگیری از بروز بیماری‌های واگیر، پیشگیری است و تجربه ثابت کرده که آموزش و اطلاع رسانی به موقع نقش مهمی در این زمینه دارد.

ساعد تاکید کرد ضروری است که جوی‌های آب، جداول و فاضلاب‌های شهری و روستایی توسط شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای جلوگیری از انتقال هرگونه بیماری آهک پاشی شود.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=122560

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.