آیین افتتاح کتابخانه عمومی حاج شیخ عبدالرحیم شریعتی در بهبهان با حضور استاندار برگزار شد.
به گزارش خبرنگار تابا از بهبهان، همزمان با روز کتاب و کتابخوانی، کتابخانه دیجیتالی مرحوم شیخ عبدالرحیم شریعتی با ۱۵۰۰ نسخه کتاب نرم افزاری، توسط دکتر شریعتی استاندار خوزستان در مجاورت حسینیه ابوالفضل بهبهان افتتاح گردید.
در این مراسم که با حضور مسئولین شهری و مردم علاقمند به کتاب و کتاب خوانی برگزار گردید، استاندار خوزستان با تجلیل از مقام روحانی بزرگوار مرحوم شیخ عبدالرحیم شریعتی اظهار داشت: توفیق آن دارم که از دوران کودکی محضر ایشان را درک نموده و کسب فیض کرده ام.
متذکر می گردد که مرحوم شریعتی از روحانیون مبارز انقلاب و پدر سه شهید والامقام انقلاب اسلامی است. حاج محمدباقر شریعتی نماینده پیشین مجلس و فرزند آن مرحوم، افتتاح این کتابخانه، که از آرزوهای آن مرحوم بود، را موجب شادی روح آن روحانی متعبد دانست و از حضور استاندار، مسئولین شهری و مردم فرهیخته بهبهان در این ایین قدردانی نمود./ محمد خلیجی
اگر میشه ادرس این کتابخونه رو بزارید. یا که به ادرس ایمیلم بفرستید
شنیدم خیلی خوبه اینجا ولی ادرس ندارم
مچکرم.