احداث سیل بند برای سایت صنعتی خرمشهر در حال انجام است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
0

احداث سیل بند برای سایت صنعتی خرمشهر در حال انجام است

  • کد خبر : 60883
  • 24 فروردین 1398 - 10:26
احداث سیل بند برای سایت صنعتی خرمشهر در حال انجام است

 مدیر توسعه نواحی صنعتی سازمان منطقه آزاد اروند گفت : احداث سیل بند برای سایت صنعتی و شهرک صنعتی خرمشهر به صورت شبانه روزی در حال انجام است.   به گزارش تابا؛رضا صلبوخی با تشریح اقدامات انجام شده در این راستا افزود: این سیل بند به طول ۱۵ کیلومتر و ارتفاع چهار متر توسط ۱۲ […]

 مدیر توسعه نواحی صنعتی سازمان منطقه آزاد اروند گفت : احداث سیل بند برای سایت صنعتی و شهرک صنعتی خرمشهر به صورت شبانه روزی در حال انجام است.

 

به گزارش تابا؛رضا صلبوخی با تشریح اقدامات انجام شده در این راستا افزود: این سیل بند به طول ۱۵ کیلومتر و ارتفاع چهار متر توسط ۱۲ دستگاه لودر، ۱۰ بیل مکانیکی، ۲۰ کمپرسی،۱۰۰نفر نیروی انسانی و در مدت زمان ۷۲ ساعت با حجم خاکریزی ۲۱۰هزار متر مکعب در حال ساخت می باشد.

وی که پیش تر از ایمن بودن سایت های صنعتی آبادان و خرمشهر خبر داده بودهمچنین گفت: پیشگیری‌ لازم و حداکثری برای ایمن سازی سایت های صنعتی خرمشهر و آبادان صورت گرفته و تاکنون هیچگونه خسارتی گزارش نشده است. البته تهدید همیشه وجود دارد اما نگرانی خاصی در این زمینه که سیل به سایت های صنعتی و تاسیسات آبادان و خرمشهر آسیب برساند نداریم.

 

مدیر توسعه نواحی صنعتی وضعیت سایت های صنعتی منطقه آزاد اروند را در صورت وقوع سیل در این منطقه تشریح کرد و با تاکید بر این‌که تمهیدات لازم برای مقابله با سیل در شهرستان های آبادان و خرمشهر اندیشیده شده است، اظهار کرد: از زمانی که بارندگی‌ها آغاز و موضوع سیل در خوزستان مطرح شد پیشگیری‌های لازم صورت گرفت .

 

صلبوخی افزود: نیروهای خدمات شهری و اجراییات سایت صنعتی نیز به صورت مداوم در حال سرکشی و پایش وضعیت سطوح آب در مجاورت کارون ، بهمنشیر و کانال ژیان هستند.

 

وی با بیان این‌که مدیریت توسعه نواحی صنعتی منطقه آزاد اروند در شرایط فعلی در دو جبهه فعالیت می‌کند، ادامه داد: جبهه نخست بحث سایت های صنعتی است؛ که باید مراقبت‌های لازم صورت گیرد و بحث دیگر کمک به ستادهای بحران است.

 

وی خدمات رسانی در روستاهای زویدات ،حفار، منیعات ،تقویت سیل بند این مناطق و کمک به معاونت فنی و امورزیربنایی در روستاهای غرب کارون را از جمله اقدامات این مدیریت برشمرد.

 

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=60883

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.