اخبار امروز مجلس شورای اسلامی در خصوص موسسه توسعه (آرمان)
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
3

اخبار امروز مجلس شورای اسلامی در خصوص موسسه توسعه (آرمان)

  • کد خبر : 3627
  • 16 خرداد 1396 - 14:43

 نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی گفت: بانک مرکزی باید مشکل سپرده‌گذاران را پیگیری، حل و یک بانک پشتیبان معرفی کند تا جوابگوی مردم باشد؛ در غیر این صورت نیز باید خود، جوابگوی مردم باشد. به گزارش تابانیوز سیدراضی نوری اظهار کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس در ساعت ۱۵ بعدازظهر امروز با رئیس بانک مرکزی […]

 نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی گفت: بانک مرکزی باید مشکل سپرده‌گذاران را پیگیری، حل و یک بانک پشتیبان معرفی کند تا جوابگوی مردم باشد؛ در غیر این صورت نیز باید خود، جوابگوی مردم باشد.

به گزارش تابانیوز سیدراضی نوری اظهار کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس در ساعت ۱۵ بعدازظهر امروز با رئیس بانک مرکزی و دیگر مسئولان مربوطه در خصوص حل این مشکل و پیگیری آخرین نتایج و ارائه راهکارها برای حل این مشکل، جلسه‌ای تشکیل می‌دهد.

وی با اشاره به این‌که پرونده‌های متقاضیان باید به قوه قضائیه ارجاع داده شود، افزود: باید ببینیم که نتیجه نهایی این مشکل بزرگ که باعث آشفتگی مردم شده، به کجا ختم می‌شود. ما به‌عنوان اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در حال پیگیری این مشکل هستیم و باید بانک مرکزی یک بانک پشتیبان معرفی کند که جوابگوی خواسته‌های مردم باشد؛ اگر بانک مرکزی زیر بار این مسئولیت نرفت، باید این مشکل به قوه قضاییه ارجاع داده شود تا بالاخره حق مردم پس گرفته شود.

نماینده شوش تصریح کرد: آمار دقیقی از تعداد شعبه‌های این مؤسسه در استان خوزستان نداریم اما این مؤسسه تحت عناوین کاسپین، آرمان و در سال‌های قبل تحت عنوان فردوسی و فرشتگان‌ فعالیت می‌کرد.

وی افزود: این مشکل بیشتر یک شوک روحی و روانی برای مردم ایجاد کرد و مردم به سمت این مؤسسه‌ها هجوم بردند و اعتماد آن‌ها نسبت به این مؤسسه‌ها به کلی از بین رفت.

نوری، با بیان این‌که بانک مرکزی توصیه کرده که با این مجموعه‌ها سروکار نداشته باشید، اظهار کرد: اگر بانک‌ مرکزی می‌دانست که مؤسسه آرمان مجوز ندارد، چرا جلوی فعالیت این مؤسسه را نگرفت و چرا اجازه داد مردم با عضویت در این موسسه، همه سرمایه‌های خود را از دست بدهند و خسارت‌های زیادی را متحمل شوند؛ بنابراین بانک مرکزی باید جوابگوی تمام خواسته‌های مردم باشد.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی، خطاب به سپرده‌گذاران آرمان در خوزستان گفت: من از مردم می‌خواهم که برای حل مشکل خود از چارچوب قانونی وارد شوند و شکایت‌های لازم را انجام دهند؛ ما از طریق کمیسیون اقتصادی این مساله را پیگیری و از مردم هم خواهش می‌کنیم که در یک‌جا تجمع و راه‌ها را مسدود نکنند و از کانال‌های قانونی مشکل خود را پیگیری کنند.

نوری بیان کرد: بانک مرکزی اعلام کرده است که این مؤسسه‌ها غیرمجاز هستند، اگر این طور بود چرا از همان اول به این مساله مهم رسیدگی نکردند و اجازه دادند مردم با این مشکل بزرگ مواجه شوند.

پیش از ظهر امروز نیز رئیس مجلس از کمیسیون اصل ۹۰، بانک مرکزی و قوه قضائیه خواست پیگیر وضعیت سپرده‌‎های مردم در موسسه آرمان باشند تا حقوق افراد ضایع نشود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، مجید کیان پور در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۶ خرداد) مجلس شورای اسلامی در بیان تذکری یادآور شد: قوانین گذشته مجلس مورد نسخ قرار گرفته اما بهتر است در مورد قوانین جدید مانند قوانین بانکی نیز اصلاحاتی مورد نظر واقع شود.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی افزود: در طی ۳ هفته گذشته موسسه آرمان در ۳ استان لرستان، خوزستان و مرکزی مشکلات زیادی ایجاد کرده از جمله در استان لرستان بیش از ۵۵۰ میلیارد تومان از سپرده مردم مشخص نیست در کجا قرار گرفته لذا این شائبه ایجاد شده که سهامداران موسسه آرمان چگونه مجوز لازم را اخذ نموده اند.

وی تصریح کرد: از طریق کمیسیون اصل ۹۰ این موارد باید رسیدگی شود، وزارت امور اقتصاد و دارایی نیز باید پاسخگوی مردم باشد متاسفانه تاکنون هیچ مسئولی پاسخگوی این مسائل نبوده است.

کیان پور تاکید کرد: سهامداران و مدیران موسسه آرمان باید ممنوع الخروج شوند همچنین اموال منقول و غیرمنقول را رسیدگی کنند تا وضعیت سپرده های مردم روشن شود.

دکتر لاریجانی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: آرمان موسسه اعتباری بود که اشکالاتی در آن ایجاد شد و در حال پیگیری است بانک مرکزی و قوه قضائیه نیز به این مسائل ورود پیدا کردند اما برای آینده نیز کمیسیون اقتصادی مجلس باید تدبیری بیاندیشد که در تدوین قانون بانکی جدید اینگونه مسائل مرتفع گردد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کمیسیون اصل ۹۰، بانک مرکزی و قوه قضائیه نیز همچنان باید پیگیر این مسئله باشند تا حقوق افراد ضایع نشود.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=3627

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. سلام من از سپرده گذاران هستم وواقعا یک مشکل برای زندگی من ایجادکرده .تمام سرمایه ام دراین موسسه است خواهشی دارم به درد سپرده گذاران برسین واقعا خانوادها آشفته کرده دراین ماه مبارک رمضان ممنون از شما

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.