استاندار خوزستان: ارزیابی خسارت‌ مناطق زلزله‌زده شتاب گیرد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
0

استاندار خوزستان: ارزیابی خسارت‌ مناطق زلزله‌زده شتاب گیرد

  • کد خبر : 66723
  • 24 تیر 1398 - 9:11
استاندار خوزستان: ارزیابی خسارت‌ مناطق زلزله‌زده شتاب گیرد

استاندار خوزستان دستور داد: تسریع در ارزیابی خسارت‌های وارد شده به مناطق زلزله‌زده مسجدسلیمان و شتاب بخشی به بهبود وضعیت اسکان و بازسازی مدارس این شهرستان در اولویت قرار گیرد.   به گزارش تابا؛غلامرضا شریعتی در نشست ستاد بحران شهرستان مسجدسلیمان در سرسرای شرکت نفت اظهار داشت: شهرستان مسجد سلیمان به دلیل بافت فرسوده و […]

استاندار خوزستان دستور داد: تسریع در ارزیابی خسارت‌های وارد شده به مناطق زلزله‌زده مسجدسلیمان و شتاب بخشی به بهبود وضعیت اسکان و بازسازی مدارس این شهرستان در اولویت قرار گیرد.

 

به گزارش تابا؛غلامرضا شریعتی در نشست ستاد بحران شهرستان مسجدسلیمان در سرسرای شرکت نفت اظهار داشت: شهرستان مسجد سلیمان به دلیل بافت فرسوده و قدیمی همچنان مستعد زلزله بوده و یک زلزله دیگر می تواند خسارتهای جبران ناپذیری وارد کند، لذا باید از این فرصت برای بهبود شرایط این شهرستان و رفع ضعف‌های موجود آن استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در زلزله اخیر مسجدسلیمان تلفات جانی نداشتیم و به آسیب دیدگان نیز به موقع رسیدگی شد، افزود: در دو سال اخیر کشور ما شاهد اتفاقات متعددی به ویژه در حوزه بلاهای طبیعی بود و در خوزستان نیز هنوز درگیر مسائل سیل بودیم که این زلزله به وقوع پیوست.

وی بیان کرد: مذاکراتی با دولتمردان صورت گرفته و وزیر کشور را در جریان تمام امور قرار داده‌ایم و پس از بررسی‌ها و ارزیابی‌های لازم از میزان خسارت‌های وارده، گزارش دقیق‌تر را به معاون اول ریاست جمهوری ارایه می‌دهیم.

شریعتی گفت: در چنین شرایطی ابتدا لازم است میزان خسارت‌ها به صورت دقیق برآورد شود لذا بنیاد مسکن نیز در این زمینه مسئولیت‌های خود را به خوبی انجام دهد.

استاندار خوزستان تصریح کرد: مدیریت بحران، هلال احمر و دستگاه‌های شهرستان به صورت جدی وارد کار شده‌اند و باید همچنان همبستگی برای ارائه خدمت به مردم را حفظ کنند.

وی با بیان اینکه در هر نقطه از استان که مشکلی ایجاد شود تمام مردم استان با نوعدوستی در کنار هم حضور دارند، ادامه داد: باتوجه به میزان خسارت‌ها باید تا حد امکان منابع استانی را به سمت مسجدسلیمان سوق دهیم و تمام امکانات را برای خدمت به مردم زلزله زده بسیج کنیم.

وی گفت: رسیدگی به وضعیت دانش آموزان و ترمیم و بازسازی مدارس آسیب دیده باید در اولویت قرار گیرد، اداره های تخریب شده نیز باید محلی را اجاره کنند و یا به صورت موقت از ساختمان های مازاد در اختیارشان استفاده کنند تا حداقل خدمات ممکن به مردم ارائه شود.

وی گفت: باید تلاش کنیم تا شرایط مناسبی را برای اسکان موقت زلزله زدگان ایجاد کنیم و مسئولان شهرستانی نیز پیشنهادات و راهکارهای خود را ارائه دهند تا از طریق دولت پیگیر درخواست‌های آنها باشیم، مجموعه مدیران شهرستان باید همدل و همراه باشند تا با تعامل با یکدیگر مشکلات موجود را کوتاه‌ترین زمان برطرف کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به اسکان مردم زلزله زده در سالن‌های ورزشی رسیدگی به وضعیت بهداشت و درمان آنها اهمیت زیادی دارد و مسوولان حتماً توجه لازم را دراین زمینه داشته باشند.

شریعتی افزود: در زمان سیل، پیشگیری از شیوع بیماری‌های واگیردار کار دشواری بود اما توانستیم به خوبی از شیوع بیماری‌ها جلوگیری و از فاجعه‌ای انسانی پیشگیری کنیم، لذا باید همین مراقبت و توجه را دراین منطقه هم داشته باشیم.

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان روز یکشنبه به همراه جمعی از مدیران استان در جلسه ستاد بحران شهرستان مسجدسلیمان حضور یافت و پس از آن از مناطق زلزله‌زده این شهرستان بازدید کرد.

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=66723

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.