استاندار خوزستان تاکید بسیاری به برگزاری هر چه بهتر گزینشی المپیک دارد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
1

استاندار خوزستان تاکید بسیاری به برگزاری هر چه بهتر گزینشی المپیک دارد

  • کد خبر : 51587
  • 07 آذر 1397 - 19:05
استاندار خوزستان تاکید بسیاری به برگزاری هر چه بهتر گزینشی المپیک دارد

رییس فدراسیون وزنه‌برداری با اشاره به تاکید استاندار خوزستان به برگزاری رقابت‌های گزینشی المپیک در اهواز با استاندارهای بالای بین‌المللی، گفت: کمتر رشته ورزشی در کشور است که امتیاز برگزاری مسابقات راه‌یابی به المپیک را به آن داده باشند و به خاطر اهمیت موضوع، استاندار نیز تاکید بسیاری به نهادهای استان و کشور برای کمک […]

رییس فدراسیون وزنه‌برداری با اشاره به تاکید استاندار خوزستان به برگزاری رقابت‌های گزینشی المپیک در اهواز با استاندارهای بالای بین‌المللی، گفت: کمتر رشته ورزشی در کشور است که امتیاز برگزاری مسابقات راه‌یابی به المپیک را به آن داده باشند و به خاطر اهمیت موضوع، استاندار نیز تاکید بسیاری به نهادهای استان و کشور برای کمک به برگزاری هر چه بهتر این رقابت‌ها داشت.

 

به گزارش تابا؛علی مرادی، در خصوص جلسه امروز با شریعتی، استاندار خوزستان در خصوص میزبانی اهواز در اسفندماه از رقابت‌های جام فجر که یکی از مراحل گزینشی المپیک وزنه‌برداری است، اظهار کرد: امسال این رویداد همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می‌شود، ضمن این‌که امسال این رویداد متفاوت‌تر از سال‌های گذشته است زیرا اکنون جزو یکی از برنامه‌های مهم فدراسیون جهانی قرار گرفته و یکی از مراحل گزینشی المپیک توکیو است که این مهم با توجه به رایزنی‌ها و حمایت‌های دکتر سلطانی‌فر، وزیر ورزش و همچنین تلاش‌های آقای صالحی‌امیری، رییس کمیته ملی المپیک به دست آمد.

 

وی با قدردانی از وزیر ورزش بابت حمایت‌های او از ورزش و رشته وزنه‌برداری و همچنین از صالحی امیری به خاطر بینش عمیقش به مسائل بین‌المللی، گفت: ماحصل همین حمایت‌ها مقام سوم تیم ایران در جهان از نظر تیمی و دوم از نظر مدالی بود.

 

رییس فدراسیون وزنه‌برداری افزود: به هر حال پس از این‌که طی رایزنی‌های صورت گرفته، امتیاز برگزاری یکی از مراحل گزینشی المپیک توکیو در بخش وزنه‌برداری به ایران داده شد، ما نیز با توجه به هماهنگی‌هایی که در گذشته با استاندار خوزستان، مدیرکل ورزش و جوانان استان و همچنین رییس هیات وزنه‌برداری خوزستان داشتیم، این میزبانی را که در تقویم فدراسیون جهانی نیز گنجانده شده است، به خوزستان سپردیم.

 

وی با اشاره به جلسه امروز با استاندار خوزستان نیز عنوان کرد: جلسه خوبی در خصوص مسائل اجرایی با استاندار خوزستان داشتیم و امیدواریم در اسرع وقت نیز جلسه دیگری با حضور دکتر شریعتی و مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان در حضور وزیر ورزش و آقای صالحی امیری به دلیل اهمیت موضوع و حضور کشورهای بسیار در این مسابقات داشته باشیم تا از دهم تا چهاردهم اسفندماه بتوانیم به خوبی و به نحو شایسته‌ از این مسابقات میزبانی کنیم.

 

مرادی در پاسخ به این سوال که با توجه به حساسیت و اهمیت این رقابت‌ها نظر استاندار خوزستان برای میزبانی هرچه بهتر این رویداد چه بود، گفت: دکتر شریعتی تاکید بسیاری داشت که این رقابت‌ها با استاندارهای بالای بین‌المللی برگزار شود. به هر حال کمتر رشته ورزشی در کشور را داریم که امتیاز برگزاری مسابقات راه‌یابی به المپیک را به آن داده باشند و به خاطر اهمیت موضوع، استاندار نیز تاکید بسیاری به نهادهای استان و کشور برای کمک به برگزاری هر چه بهتر این رقابت‌ها داشت تا ان‌شاءالله مسابقات نسبت به سال‌های قبل بهتر برگزار شود.

 

وی افزود: همچنین قرار شد ادامه کارها از طریق آقای حیدری، مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان پیگیری شود تا کار در هیچ مرحله‌ای متوقف نشود. از روز شنبه نیز دعوتنامه حضور در این رقابت‌ها به کشورهای مختلف ارسال خواهد شد.

 

وی در پایان خاطرنشان‌کرد: همچنین چند روز پیش المپیاد استعدادهای برتر وزنه‌برداری کشور در بخش پسران به میزبانی لرستان برگزار شد که قبلا هم گفته‌ بودم، نگاه ما به المپیک ۲۰۲۴ و ۲۰۲۸ است که با برگزاری این رقابت‌ها نخبه‌ها و استعدادهای خوبی شناسایی خواهد شد. مسابقات بخش دختران نیز از امروز با حضور نزدیک به ۷۰ وزنه‌بردار در حال برگزاری است که حضور این تعداد ورزشکار بسیار خوب و قابل توجه است که از استعدادهای موجود در این بخش نیز بهره خواهیم برد و اردوهای بسیار خوبی را در بخش بانوان برگزار خواهیم کرد.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=51587

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.