استقرار گشت ها و اکیپ های راهداری خوزستان در محورها برای سفرهای تابستانی
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
2

استقرار گشت ها و اکیپ های راهداری خوزستان در محورها برای سفرهای تابستانی

  • کد خبر : 66551
  • 20 تیر 1398 - 22:24
استقرار گشت ها و اکیپ های راهداری خوزستان در محورها برای سفرهای تابستانی

​مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان از استقرار ۱۲۰ اکیپ و۵۰ گشت راهداری در محورهای مواصلاتی استان برای فراهم کردن شرایط سفر ایمن برای مسافران تابستانی خبر داد.   به گزارش تابا؛ غلامعباس بهرامی نیا اظهار کرد: هماهنگی کامل با انجمن های صنفی، نظارت بیشتر بر فعالیت شرکت های حمل و نقل […]

​مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان از استقرار ۱۲۰ اکیپ و۵۰ گشت راهداری در محورهای مواصلاتی استان برای فراهم کردن شرایط سفر ایمن برای مسافران تابستانی خبر داد.

 

به گزارش تابا؛ غلامعباس بهرامی نیا اظهار کرد: هماهنگی کامل با انجمن های صنفی، نظارت بیشتر بر فعالیت شرکت های حمل و نقل مسافر، استفاده از ناوگان ایمن و مناسب برای جابجایی مسافران و هماهنگی با سایر دستگاه های ذی ربط از جمله اقدامات انجام شده برای فراهم کردن شرایط سفر ایمن برای مسافران تابستانی است.

 

وی افزود: در استان خوزستان ۵۶۶ دستگاه اتوبوس یک هزار و ۱۲۳ دستگاه مینی‌بوس و یک هزار و ۴۱۵ دستگاه سواری کرایه، کار جابه‌جایی مسافران را برعهده خواهند داشت و امید است در تابستان سال‌جاری رضایتمندی حداکثری هموطنانی که با ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای سفر می‌کنند، تامین شود.

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با اشاره به ایمن‌سازی محورهای شریانی و اصلی اظهار کرد: اصلاح شیب‌ شیروانی، شانه‌سازی، اصلاح و ساماندهی تابلوها و علائم جاده‌ای، لکه‌گیری و روکش، رفع نقاط پرحادثه، اصلاح هندسی قوس‌ها، اجرای شیارهای هشدار دهنده و لرزاننده، بهبود و تقویت حفاظ‌های کناری جاده‌ها و ملایم سازی شیب‌های شیروانی از دیگر اقدامات انجام شده برای سفرهای تابستانی است.

 

بهرامی نیا عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۷ هزار متر مربع لکه‌گیری و ۷۵۰۰ کیلومتر روکش آسفالت در جاده ها و محورهای مواصلاتی استان انجام شده است.

 

وی افزود: به منظور فراهم کردن شرایط سفر ایمن برای مسافران تابستانی ۱۲۰ اکیپ و ۵۰ گشت راهداری در محورهای مواصلاتی استان مستقر هستند تا در طول سفرهای تابستانی در کنار مسافران باشند و در صورت نیاز به عملیات راهداری، وارد عمل شوند.

 

به گفته مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده اب خوزستان ۵۰ گشت راهداری مجهز به دستگاه ردیاب ماهواره‌ای هستند که محورهای جاده‌ای را تحت پوشش و نظارت دارند.

 

بهرامی نیا از نصب دوربین برای رصد رفتار رانندگان از مبدأ تا مقصد در قالب طرح سپهتن خبر داد و گفت: تمامی اتوبوس های ناوگان عمومی حمل و نقل مسافر موظف به نصب این دوربین هستند و برای اتوبوسی که مجهز به این دوربین نباشد، صورت وضعیت صادر نخواهد شد.​

 

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=66551

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.