اعضای تیم فوتبال استقلال خوزستان شنبه شب عازم تهران شدند.
به گزارش نابانیوز بازیکنان تیم فوتبال استقلال خوزستان در ساعات پایانی شنبه شب از طریق فرودگاه اهواز راهی تهران شدند و صبح روز یکشنبه از تهران به مسقط عمان عزیمت خواهند کرد تا آماده بازی مقابل الهلال سعودی شوند.
آبی پوشان خوزستان اعلام کرده بودند تا زمانی که باقی مانده مطالباتشان را دریافت نکنند، حاضر به سفر به کشور عمان نمیشوند، اما در نهایت با رایزنیهایی که صورت گرفت، استقلالیها به انجام این سفر رضایت دادند.
بازیکنان استقلال قبل از پرواز به تهران پولی دریافت نکردند. مدیرعامل این باشگاه یک فقره چک معادل مطالبات اعضای این تیم تحویل نماینده بازیکنان داده است تا پس از انجام دو بازی رفت و برگشت مقابل الهلال و بازگشت اعضای تیم استقلال خوزستان به ایران، باقی مانده مبالغ قراردادهای بازیکنان از سوی باشگاه پرداخت شود.