به گزارش تابا؛ شرکت توسعه نیشکر با برپایی سه موکب، پذیرای زائرین است. موکب نیشکر در ۴۵ کیلومتری جاده آبادان به اهواز، سه کانکس مجهز به سیستم سرمایشی و امکانات بهداشتی دارد.
شرکت توسعه نیشکر با برپایی سه موکب، پذیرای زائرین است. موکب نیشکر در ۴۵ کیلومتری جاده آبادان به اهواز، سه کانکس مجهز به سیستم سرمایشی و امکانات بهداشتی دارد.
موکب سیدالشهدا، یکی از دو موکب نیشکر در جاده خرمشهر است که در فضایی یک و نیم هکتاری از سوی کشت و صنعت نیشکر میرزا کوچک خان دایر شده است. این موکب، به استراحتگاه همراه با سیستم سرمایشی مجهز شده و امکاناتی نظیر نمازخانه، سرویسهای بهداشتی و.. دارد.
نیشکریها از هفتهها پیش، خود را مهیای استقبال از زائران در طریق الحسین کرده بودند. بیرقهای سرخ، سبز و سیاه به نشانه عشق به شهادت، تشیع و عزاداری، در اطراف موکب برافراشته و با قهوه عربی، چای شیرین و شربتی گوارا پذیرای زائران حسینی شدهاند.