اسکان اضطراری ۷۷۵۵نفر در سیلاب‌های اخیر
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
3

اسکان اضطراری ۷۷۵۵نفر در سیلاب‌های اخیر

  • کد خبر : 120415
  • 10 مرداد 1401 - 12:26
اسکان اضطراری ۷۷۵۵نفر در سیلاب‌های اخیر
معاون سازمان امداد و نجات کشور با اشاره به سیلاب های اخیر در کشور گفت: در مجموع ۲۹۹۲ نفر به مناطق امن منتقل شدند و بیش از ۴۳۰ خودروی گرفتار شده رهاسازی شد. همچنین بیش از ۷ هزار و ۷۵۵ نفر اسکان اضطراری داده شدند.

به گزارش تابا؛ مرتضی مرادی پور افزود: با توجه به پدیده مانسون که چند روز اخیر در کل کشور اتفاق افتاد، تاکنون ۲۴ استان درگیر شدند. به ویژه برخی شهرستان‌ها و مناطق مرتفع و منتهی به رودخانه دچار سیلاب شدند.

وی ادامه داد: باید اشاره کنم تقریباً در ۱۶۲ شهرستان، ۱۲۹ شهر، ۱۳۰۶ روستا و ۱۵۳ محور مواصلاتی که در مجموع ۱۵۸۸ نقطه است، درگیر بودیم.

مرادی پور اضافه کرد: بیشترین استان‌های درگیر در درجه اول تهران، کرمان فارس و مازندران بودند و در مجموع بیش از ۴۹ هزار نفر که در این مناطق حضور داشتند امدادرسانی شدند.

معاون سازمان امداد و نجات کشور افزود: در مجموع ۲۹۹۲ نفر به مناطق امن منتقل شدند و بیش از ۴۳۰ خودروی گرفتار شده رهاسازی شد. همچنین بیش از ۷ هزار و ۷۵۵ نفر اسکان اضطراری داده شدند.

وی درباره برخی مناطق که دیشب دچار سیل شدند، گفت: نگرانی‌هایی در منطقه مازندران در محدوده مرزن آباد و همچنین در رفسنجان استان کرمان داشتیم، اما به رغم این نگرانی‌ها با تدابیر اندیشه شده و تخلیه اضطراری به موقع که ناشی از همکاری مردم منطقه بود، مشکلی به شدت روزهای قبل نداشتیم.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=120415

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.