اعضاء مجمع تشکل های صنفی کشاورزان خوزستان از سدهای کرخه و دز بازدید کردند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
2
با برنامه ریزی سازمان آب و برق خوزستان

اعضاء مجمع تشکل های صنفی کشاورزان خوزستان از سدهای کرخه و دز بازدید کردند

  • کد خبر : 99816
  • 29 اردیبهشت 1400 - 13:06
اعضاء مجمع تشکل های صنفی کشاورزان خوزستان از سدهای کرخه و دز بازدید کردند
پیش از ظهر امروز چهارشنبه تعدادی از اعضاء مجمع تشکل های صنفی کشاورزان خوزستان با برنامه ریزی سازمان آب و برق خوزستان از سدهای کرخه و دز بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار تابا؛ در این بازدید که با هدف بررسی و مشاهده وضعیت وخیم منابع آبی و ذخایر پشت سدهای شمال استان خوزستان صورت پذیرفت، خنیفری عضو مجمع تشکل های صنفی کشاورزان استان خوزستان گفت: بازدید امروز بر اساس اساسنامه مجمع صنفی کشاورزان استان به همراه بخشی از تشکل ها صورت گرفت. متاسفانه وضع موجود فاجعه بار است و بایستی مدیریت منابع آب به دقت مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود: برای کشت تابستانه مساله محرومیت منتفی شده و محدودیت هایی وجود دارد که از این طریق به کشاورزان این قول مساعد را می دهیم که در برنامه ریزی برای تخصیص آب، اولویت ها به دقت مورد توجه قرار خواهند گرفت و آب زراعی محصولات کم مصرف تامین خواهد شد.

عضو مجمع تشکل های صنفی کشاورزان استان خوزستان اظهار کرد: میزان آب مورد نیاز تمام محصولات کشاورزی مشخص شده است و ما می دانیم هر محصول زراعی از هنگام کاشت تا برداشت چه میزان به منابع آبی احتیاج دارد با وجود این ما قول می دهیم که با هماهنگی سازمان آب و برق خوزستان به خوبی از ابزارهای مدیریتی در جهت مصرف بهینه آب زراعی استفاده کنیم.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به لغو محرومیت کشت و محدودیت برای کشاورزان، برنامه ریزی بر اساس کشت ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیت کشت کشاورزان صورت گرفته است. شرایط جاری بسیار فاجعه بار است و از سوی دولت نیز قول مساعدی برای جبران خسارات کشاورزان داده نشده است.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=99816

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.