افزایش برداشت خرما در شوش پیش بینی می شود
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
2

افزایش برداشت خرما در شوش پیش بینی می شود

  • کد خبر : 7525
  • 11 مرداد 1396 - 10:22
افزایش برداشت خرما در شوش پیش بینی می شود

ملک‌زاده با بیان این‌که سطح عملکرد هر هکتار حداقل ۴ تن پیش‌بینی شده است، بیان کرد: با توجه به باروری بالای نخیلات احتمال می‌رود حداکثر به مقدار ۱۰ تن افزایش یابد و پیش‌بینی می‌شود ۷۰۰ تا ۹۰۰ تن خرما را در مزارع  شوش برداشت کنیم. به گزارش تابا،به نقل از ایسنا، مدیر جهاد کشاورزی شوش […]

ملک‌زاده با بیان این‌که سطح عملکرد هر هکتار حداقل ۴ تن پیش‌بینی شده است، بیان کرد: با توجه به باروری بالای نخیلات احتمال می‌رود حداکثر به مقدار ۱۰ تن افزایش یابد و پیش‌بینی می‌شود ۷۰۰ تا ۹۰۰ تن خرما را در مزارع  شوش برداشت کنیم.

به گزارش تابا،به نقل از ایسنا، مدیر جهاد کشاورزی شوش با اشاره به این‌که برداشت خرما در شهرستان هنوز آغاز نشده است و فعلاً محصول این شهرستان به صورت خارک سبز است، گفت: برداشت خرما در این شهرستان ۲۰ روز دیگر آغاز می‌شود و تا یکماه ادامه دارد.

 

علیرضا ملک‌زاده  اظهار کرد: برداشت خرمای شهرستان تاکنون شروع نشده زیرا به صورت خارک سبز است و به احتمال زیاد برداشت ۲۰ روز دیگر شروع شود.

 

وی با اشاره به این‌که سطح نخیلات شهرستان ۲۹۹ هکتار است، افزود: از این سطح به مقدار ۱۹۳.۵ هکتار بارور و ۱۰۵.۵ هکتار غیرباور هستند.

 

ملک‌زاده با بیان این‌که سطح عملکرد هر هکتار حداقل ۴ تن پیش‌بینی شده است، بیان کرد: با توجه به باروری بالای نخیلات احتمال می‌رود حداکثر به مقدار ۱۰ تن افزایش یابد و پیش‌بینی می‌شود ۷۰۰ تا ۹۰۰ تن خرما را در مزارع برداشت کنیم.

 

مدیر جهاد کشاورزی شوش تصریح کرد: بارفروشان شهرستان این محصول را در خود شهرستان عرضه می‌کنند و علاوه بر این، محصول خرمای شوش به شهرستان‌های همجوار از جمله اهواز فرستاده می‌شود.

 

ملک‌زاده با اشاره به این‌که ۹۰ درصد ارقام عمده این شهرستان استعمران است، عنوان کرد: ارقام دیگر شامل برحی، گنطار، بریم، پیارم و مجول نیز در این شهرستان تولید می‌شوند که برحی، مجول و پیارم ارقام تجاری هستند و به دیگر کشورها صادر می‌شوند و دارای کیفیت بالایی هستند.

 

وی گفت: محصول خرمای برحی به صورت رطب و تازه‌خوری مصرف می‌شود اما ارقام پیارم و مجول قابل نگهداری و صادراتی هستند.

 

ملک‌زاده درباره مشکلات کشاورزان در خصوص صندوق بیمه اظهار کرد: اکثر کشاورزان به دلیل این‌که صندوق بیمه خسارت و ضررهای وارده به آن‌ها را جبران نمی‌کند، مایل به بیمه کردن خود و محصولاتشان نیستند و از طرفی باغات و نخیلات این شهرستان از آفات کمتری برخوردار هستند و کشاورزان معتقدند که لزومی به بیمه کردن آن‌ها نیست.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=7525

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.