افزایش 8.8 درصدی بیماران بستری کرونا در خوزستان
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
1

افزایش ۸.۸ درصدی بیماران بستری کرونا در خوزستان

  • کد خبر : 91093
  • 24 آبان 1399 - 19:02
افزایش ۸.۸ درصدی بیماران بستری کرونا در خوزستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت:وضعیت بیماری در خوزستان همچنان باثبات است. تعداد بیماران بستری در هفته گذشته نسبت به هفته قبل از آن حدود ۸.۸ درصد افزایش یافته و موارد بروز نیز ۶.۴ درصد بالاتر رفته بود.   به گزارش تابا؛دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در حاشیه نشست ستاد استانی مدیریت کرونا در خوزستان […]

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت:وضعیت بیماری در خوزستان همچنان باثبات است. تعداد بیماران بستری در هفته گذشته نسبت به هفته قبل از آن حدود ۸.۸ درصد افزایش یافته و موارد بروز نیز ۶.۴ درصد بالاتر رفته بود.

 

به گزارش تابا؛دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در حاشیه نشست ستاد استانی مدیریت کرونا در خوزستان که امروز (۲۴ آبان‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: هفته قبل موارد بستری ۶.۶ درصد کاهش یافته بود اما در این هفته حدود ۸ درصد افزایش یافته است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به ارائه گزارش وضعیت بیماری به فرمانداران به منظور اطلاع از نقاط آسیب، گفت: در هر جایی که تجمع باشد به ویژه در فضای بسته و گردش هوای آزاد وجود ندارد، شانس بروز ابتلا وجود دارد.

 

وی بیان کرد: در صورتی که فردی از ماسک استفاده نکرده باشد، قطرات تنفسی با صحبت کردن یا عطسه تا حدود دو متر قابل انتقال است بنابراین رعایت فاصله ۱.۸ تا ۲ متر برای جلوگیری از انتقال بیماری مناسب است.

 

ابول نژادیان بیان کرد: اگر قرار است جمعی در یک محل قرار بگیرند، باید توجه کنند در صورت عدم استفاده از ماسک و حضور در فضای بسته تجمعات کوچک نیز می‌تواند آسیب‌رسان باشد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: حدود ۵۴ درصد موارد ابتلا در خانواده‎ها رخ می‌دهد زیرا مبتلایان در دوره کمون بیماری با افراد خانواده ارتباط پیدا می‌کنند و انتقال رخ می‌دهد بنابراین باید افراد با کوچک‌ترین علائم تب، بدن درد، خستگی، کوفتگی و ضعف عضلانی به سرعت خود را قرنطینه کنند و جهت بررسی به کلینیک‌های تخصصی مراجعه و به محض بروز کوچک‌ترین علامت، خود را قرنطینه کنند.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=91093

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.