اقتصاد استان فقط بر پایه نفت و گاز و تک محصولی نباشد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
2

اقتصاد استان فقط بر پایه نفت و گاز و تک محصولی نباشد

  • کد خبر : 116848
  • 21 اردیبهشت 1401 - 10:00
اقتصاد استان فقط بر پایه نفت و گاز و تک محصولی نباشد
استاندار خوزستان با اشاره به ضرورت تشکیل کارگروهی برای افزایش بهره‌برداری از معادن، گفت: اقتصاد خوزستان فقط بر پایه نفت و گاز و تک محصولی نباشد؛ بلکه باید از ظرفیت معادن و سرزمین پهناور استان به بهترین شکل به منظور ایجاد اشتغال و خلق ثروت استفاده و وضعیت استان را متحول کنیم.

به گزارش تابا، جلسه شورای معادن با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی و معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان و به ریاست صادق خلیلیان استاندار خوزستان برگزار شد.

صادق خلیلیان در این جلسه با اشاره به ضرورت تشکیل کارگروهی برای معادن استان متشکل از مسئولین، کارشناسان و اساتید دانشگاه، گفت: در جلسات این کارگروه سیاست‌گذاری‌ها و اقداماتی مانند نحوه افزایش بهره‌برداری از معادن استان و چگونگی جذب سرمایه‌گذار برای فرآوری مواد معدنی بررسی و تعیین شود.

وی با تاکید بر ایجاد ظرفیت‌سازی برای استان در ابعاد مختلف، افزود: جلسات کارگروه باید به طور مرتب خروجی داشته باشد و بر اساس آن اهداف مشخص، سرمایه‌گذارها تشویق و به وسیله آن خلق ثروت و ایجاد اشتغال کنیم.

استاندار خوزستان عنوان کرد: اقتصاد خوزستان فقط بر پایه نفت و گاز و تک محصولی نباشد؛ بلکه باید از ظرفیت معادن و سرزمین پهناور استان به بهترین شکل به منظور ایجاد اشتغال و خلق ثروت استفاده و وضعیت استان را متحول کنیم.

وی به وجود ۱۴ نوع ماده معدنی در استان به عنوان یک ظرفیت اشاره و اضافه کرد: مسئولین مربوطه گزارشات کارشناسی در مورد معادن استان را در جلسات آینده ارائه دهند تا اهمیت موضوع، چشم‌انداز ظرفیت و پتانسیل‌های استان مشخص و بر اساس آن سیاست‌گذاری‌ها، مشوق‌ها و زمینه‌ها و بسترهایی که نیاز است فراهم شوند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=116848

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.