از دستگاه قضائی انتظار می رود که با متخلفین،ساکتین و حاضرین در جلسه برخورد قانونی نماید
امام جمعه رامهرمز به نمایندگی از مردم رامهرمز اهانت به سلمان فارسی را به شدت محکوم و اعتراض شدید نسبت به این مسئله کرد.
به گزارش تابا؛ به نقل از رامهرمزنیوز حجت الاسلام سیداسماعیل موسوی امام جمعه شهرستان رامهرمز در گفتگو با رامهرمزنیوز اظهار کرد: براساس آنچه که شنیده شده است شخصی درجلسه ای باحضور مسئولان استان نسبت به صحابه ی پاک نبی گرامی اسلام سلمان فارسی اهانت کرده که به نمایندگی از مردم ولایت مدار شهرستان رامهرمز و خانواده محترم شهدا اعتراض شدید خود را نسبت به آنچه که اتفاق افتاده است اعلام می نمایم.
حجت الاسلام موسوی تاکید کرد: سلمان فارسی صحابه پاک نبی گرامی اسلام ، همان کسی است که پیامبر(ص) فرمود:” سلمان منا اهل البیت” ، فلذا از مسئولین به ویژه دستگاه قضایى انتظار می رود که حسب قوانین با متخلفین ، ساکتین و حاضرین درجلسه برخورد قانونى بنماید.
وی درپایان گفت: سلمان فارسی خائن به ایران نیست و به ایران خیانت نکرده است بلکه افتخار ایرانیان هست و ما مردم رامهرمز مفتخریم که زادگاه سلمان فارسی در رامهرمز بوده است.