مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان از انجام ۴۹ هزار و ۶۳۱ مورد بازرسی از واحدهای عرضه فرآورده خام دامی در استان طی شش ماه ابتدای سال جاری خبر داد.
به گزارش تابا؛دکتر مصطفی کنارکوهی اظهار کرد: نظارت بر واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی یکی از وظایف اداره کل دامپزشکی است وکارشناسان این اداره همواره به طور مستمر بر نحوه فعالیت این واحدها نظارت می کنند.
دکتر کنارکوهی گفت: کارشناسان دامپزشکی ضمن بازرسی از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی، نکات بهداشتی در زمینه تهیه و نگهداری گوشت قرمز،گوشت سفید و… را به متصدیان مراکز صنفی متذکر میشوند و در صورت مشاهده موارد تخلف، برخورد قانونی و لازم را با واحد صنفی خواهند داشت.
کنارکوهی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون به صورت مستمر از مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی بازرسی صورت گرفته و طی شش ماهه نخست سال جاری ، ۴۴۷ هزار و
۹۰۵کیلوگرم فرآورده خام دامی معدوم و بیش از ۱۷ هزار مورد تذکر به واحدهای عرضه فرآورده خام دامی داده شد.
وی همچنین افزود: تاکنون ۲۸۷ واحد صنفی به دلیل تخلف بهداشتی و عرضه مواد خارج از شرایط لازم به مراجع قضایی معرفی شده اند.
مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان عمده این بازرسی ها را شامل نظارت بر تاریخ تولید و انقضا، بهداشت مراکز عرضه، حفظ سرمایش مواد، شرایط نگهداری فرآورده ها و دارا بودن مجوزهای لازم دامپزشکی عنوان کرد و بیان کرد: تهیه فرآورده های خام دامی از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی از مهم ترین راهکارهای پیشگیری از بیماری هاست و شهروندان باید فرآورده های مورد نیاز خود را از مرکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تأمین کنند.