شهردار اهواز گفت:صحبت های مفصلی در شورای سازمان قطار شهری با نمایندگان شرکت کیسون داشتیم یا این قرارداد در روزهای آینده فسخ می شود و یا اینکه شرکت کیسون تعهد جدی اجرایی ملموسی می دهد و کار را به اتمام می رساند.
به گزارش تابا؛موسی شاعری شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران در محل استانداری خوزستان گفت: با اشاره به اینکه تصمیم نهایی در روزهای آتی علنی می شود افزود: هیچگونه سفارشی برای عدم فسخ قرارداد شرکت کیسون به شهرداری اهواز نشده و این مسیر را ادامه می دهیم، ما برای حفظ حقوق مردم بهترین تصمیم را می گیریم.
وی بیان کرد: قرارداد پروژه قطار شهری اهواز نکات پیچیده ای دارد و نمی توان احساسی و با عجله در مورد آن تصمیم گیری کرد، لذا مراحل قانونی را با قاطعیت طی کردیم.
شاعری درخصوص مرجع رسیدگی به اختلاف شهرداری اهواز و شرکت کیسون بیان کرد: در قرارداد اولیه مرجع داوری اتاق بازرگانی پاریس بود اما پس از تمدید قرارداد شرکت کیسون پذیرفت که شورای عالی فنی به عنوان داور انتخاب شود.
وی افزود: ما به دنبال تضییع حقوق شرکت کیسون نیستیم، این پیمانکار ادعایی دارد که برمبنای ارزش دلار و سود بانکی کم و زیاد می شود که برای حل این اختلاف مساله در شورای عالی فنی رسیدگی می شود، این مساله ربطی به اصل قرارداد ندارد و شرکت کیسون صورت وضعیتی از شهرداری اهواز طلبکار نیست.
شاعری شهردار اهواز با اشاره به اینکه قرارداد بسته شده با کیسون خوب نبوده است گفت: شرکت کیسون با ادعای معرفی فاینانسور موفق به برنده شدن در این پروژه شده است.