بازدید دبیر شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان اهواز و رئیس مركزبهداشت غرب از كشتارگاه
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
1

بازدید دبیر شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان اهواز و رئیس مرکزبهداشت غرب از کشتارگاه

  • کد خبر : 18865
  • 12 آذر 1396 - 22:02
بازدید دبیر شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان اهواز و رئیس مرکزبهداشت غرب از کشتارگاه

در راستای اجرای مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان اهوازمهندس مهرداد شریفی دبیر شورای سلامت وامنیت غذایی شهرستان اهواز و رئیس مرکزبهداشت غرب به اتفاق رئیس اداره دامپزشکی شهرستان وجمعی از کارشناسان از کشتارگاه دام اهواز بازدید نمود.   به گزارش خبرنگار تابا؛ رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز ضمن بازدید از واحدهای مختلف کشتارگاه […]

در راستای اجرای مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان اهوازمهندس مهرداد شریفی دبیر شورای سلامت وامنیت غذایی شهرستان اهواز و رئیس مرکزبهداشت غرب به اتفاق رئیس اداره دامپزشکی شهرستان وجمعی از کارشناسان از کشتارگاه دام اهواز بازدید نمود.

 

به گزارش خبرنگار تابا؛ رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز ضمن بازدید از واحدهای مختلف کشتارگاه ومشاهده فرایند اجرایی و ابراز خرسندی از اقدامات انجام گرفته به منظور ارتقائ وضعیت بهداشتی در این کشتارگاه گفت: سلامت جامعه ارتباط مستقیمی با تامین مواد غذایی سالم برای افراد جامعه دارد و در این بین پروتئین مصرفی اهمیت ویژه ای برخوردار است و گوشت قرمز یکی از مهمترین و با ارزشترین منابع تامین پروتئین است که جایگاه این فرآورده غذایی در سبد مصرفی خانوار از یک سو و موضوع آلودگی محیط زیستی واحدهای تأمین گوشت از دیگر سو، نظارت و بازدیدهای بهداشتی در خصوص کشتارگاه های دام به عنوان حلقه پایانی زنجیره دامپروری وعمده ترین عرضه کننده گوشت قرمز به بازار مصرف را ضرورتی اجتناب ناپذیر نموده است.

 

مهندس شریفی تصریح کرد: تهیه و توزیع گوشت قرمز به دلیل فسادپذیری سریع باید در محیطی کاملا بهداشتی انجام شود و اگر در این امر مهم بی توجهی و مسامحه ای صورت گیرد سلامت مصرف کننده و به تعبیری بهتر سلامت جامعه به خطر می افتد.

 

شریفی ادامه داد: از آنجا که کشتار گاه به مجموعه تاسیساتی اطلاق می شود که در آنجا دامهای کشتاری با مقررات شرعی، فنی و بهداشتی ذبح و به صورت لاشه (گوشت) تازه و سرد شده، تهیه و آماده می شود، نیاز به توجه ویژه ای از نظر رعایت اسانداردهای تعین شده از سوی وزارت بهداشت در خصوص شرایط کشتار وهمچنین شرایط بهسازی و بهداشتی بخشهای مختلف کشتارگاه ونیزبهداشت فردی کارگران و همچنین بهداشت ابزار کار دارد و اگر در طی این مراحل مسائل و موازین بهداشتی رعایت نشود بقیه چرخه منجمد سازی و توزیع نیز دچار مشکل می گردد و سلامت شهروندان را به مخاطره می اندازد.

 

وی همچنین درکنار رعایت این مسائل توجه به دفع بهداشتی ضایعات و پسماند های کشتارگاه را به دلیل مستعد بودن آن از نظر تولید بو و ایجاد آلودگی محیطی وهمچنین تجمع حیوانات ولگرد در اطراف کشتارگاه را بسیار ضروری عنوان و خاطر نشان کرد که با هماهنگی ایجاد شده بین مرکز بهداشت غرب و کشتارگاه دام اهواز ونیز استقبال مدیر عامل کشتارگاه از این بازدید از این به بعد بازدیدهای بهداشتی تشدید و نظارت ها نیز ازسوی کارشناسان این مرکز افزایش می یابد.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=18865

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.