به گزارش خبرنگار تابا؛ مهندس عیدانی فرماندار آغاجاری از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بازدید کرد.
عیدانی گفت: باید کارشناسان انجمن های فرهنگی و هنری از بین جوانان و نوجوانان با استعداد گروه های جدید هنری تشکیل دهند و از فضاهای باز همانند پارک و تفریح گاه جهت کلاس های مهارت های زندگی و پیشگیری از اعتیاد به موادمخدر و آسیب های اجتماعی همانند طلاق و جلوگیری از خودکشی دربین جوانان برای خانوادها استفاده با اجرا برنامه های شاد این معضل را کاهش داد.
ایشان تاکید کرد تجهیزات اداری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان با توجه به فعالیت خوبی که در این مدت داشته است در اولویت قرار گرفته است و دنبال رفع مشکلات سالن سینما و پلاتو هستیم.
همچنین ایشان در خصوص برگزاری کارگاه آموزش مربیان باشگاه های فرهنگی و هنری مبارزه با اعتیاد و کنترل آسیب های اجتماعی از رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آغاجاری تشکر و قدردانی نمود.
در پایان عبدالهی رییس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان از حمایت و تلاش های فرماندار شهرستان تشکر نمود و از ایشان درخواست حمایت از نخستین جشنواره منطقه ای تئاتر طنز با موضوع آسیب های اجتماعی که در آبان ماه ۹۷ به میزبانی استان خوزستان و شهرستان آغاجاری برگزار می شود را خواستار شد./ ناصرحکیمی