مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان از تصویب طرح بازنگری جامع شهر اهواز در شورای عالی معماری و شهرسازی کشور خبر داد.
به گزارش تابا؛ عباس پورسلان ، اظهار کرد: این طرح در صحن شورای عالی معماری و شهرسازی و پس از سالها انتظار و مطالعه و تحقیق بر این طرح به تصویب رسید.
وی افزود: در طی سالیان گذشته به ویژه سال گذشته کلیه استعلامات از ارگانهای زیربط اخذ و کلیه کاربریها در قالب تیپ ۱۲ به روز شد و عملیات برداشت عینی پلاک به پلاک و محله به محله بر اساس نقشه هوایی صورت گرفته است.
پورسلان ادامه داد: این طرح با حمایتهای ویژه دکتر آخوندی وزیر راه و شهرسازی و پیگیریهای مکرر استاندار خوزستان پس از سالها به تصویب رسید.
وی با بیان اینکه آخرین بازنگری طرح جامع شهر اهواز به سال ۶۸ بر میگردد، تصریح کرد: اجرای طرح جامع برای فراهم آوردن تسهیلات لازم و تامین نیازهای مختلف جامعه شهری است و تامین کلیه خدمات عمومی برای شهروندان در طرح جامع شهری پیش بینی شده است.
مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان بیان کرد: طرح جامع شهر اهواز بر اساس چندین سال مطالعه و کار کارشناسی تهیه و تدوین شده است. این طرح در واقع برای آگاهی از تقاضاهای شهری در چشمانداز آینده تهیه شده است.
پورسلان عنوان کرد: برای تهیه این طرح روشهای کاملا منطقی، اصولی و کارشناسی شده به کار گرفته شده است و در این میان شاخص ترین و بهترین سند برای اجرای طرحهای توسعه شهری، بهرهگیری از آیتمهای طرح جامع شهری است.