باید شرایط لازم برای ورود گردشگر مذهبی به خوزستان مهیا باشد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
0

باید شرایط لازم برای ورود گردشگر مذهبی به خوزستان مهیا باشد

  • کد خبر : 49334
  • 09 آبان 1397 - 17:47
باید شرایط لازم برای ورود گردشگر مذهبی به خوزستان مهیا باشد

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری مذهبی در مرزهای شلمچه و چذابه گفت: توسعه زیر ساخت های گردشگری مذهبی در گذرگاه های مرزی شلمچه و چذابه ضروری است.با توجه به مرزهای دیگر در کشور که دارای ظرفیت گردشگری مذهبی هستند باید شرایط لازم برای […]

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری مذهبی در مرزهای شلمچه و چذابه گفت: توسعه زیر ساخت های گردشگری مذهبی در گذرگاه های مرزی شلمچه و چذابه ضروری است.با توجه به مرزهای دیگر در کشور که دارای ظرفیت گردشگری مذهبی هستند باید شرایط لازم برای ورود گردشگر در استان خوزستان مهیا شود.

 

به گزارش تابا؛سیدحکمت الله موسوی روز چهارشنبه در بازدید از مرز شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فضا سازی در مرزهای شلمچه و چذابه برای اسکان زائران و گردشگران مذهبی باید به گونه ای باشد تا زائران زمان بیشتری برای گردشگری در استان صرف کنند.

 

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان گفت: با ایجاد زیرساخت ها در مرزهایی که گردشگران مذهبی به آن سمت می روند می توان زمینه اشتغال زایی و همچنین زمینه توسعه اقتصادی را فراهم کرد.

 

موسوی افزود: در مرز شلمچه و چذابه در زمینه زیرساخت های جاده ایی، پارکینگ و ایجاد فضاهای مورد نیاز اقدامات مناسبی انجام شد ولی برای جذب گردشگر مذهبی نیاز به فضا سازی مناسب تری می باشد.

 

وی با اشاره به ظرفیت فرودگاهی استان خوزستان تصریح کرد: خوزستان تفاوت زیادی با استان های کرمانشاه و ایلام دارد زیرا این استان دارای پنج فرودگاه است که می توان از این ظرفیت در راستای انتقال گردشگران مذهبی و زائران اربعین استفاده برد.

 

موسوی با اشاره به اتصال مسیر ریلی خرمشهر به بصره گفت: این مسیر ریلی در حال اتصال به بصره است و مسیر آبی نیز از خرمشهر به بصره راه اندازی شده که می توان کشش قوی برای حضور زائر و گردشگران مذهبی ایجاد کرد.

 

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان گفت: استان خوزستان شرایط مناسب تری نسبت به استان های دیگر دارد و این ظرفیت می تواند رونق گردشگری مذهبی را با تحول جدی مواجه کند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=49334

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.