بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی برای ایجاد اشتغال
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
3

بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی برای ایجاد اشتغال

  • کد خبر : 6905
  • 06 مرداد 1396 - 0:19

برای ایجاد اشتغال و رسیدن به هدف برنامه های پنجم و ششم توسعه چاره ای جز بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی نداریم. به گزارش تابا، غلامرضا شریعتی عصر امروز در نشست شورای اداری شهرستان آبادان اظهار کرد: انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی باشکوهی را در کشور پشت سر گذاشیم و دنیا در […]

برای ایجاد اشتغال و رسیدن به هدف برنامه های پنجم و ششم توسعه چاره ای جز بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی نداریم.

به گزارش تابا، غلامرضا شریعتی عصر امروز در نشست شورای اداری شهرستان آبادان اظهار کرد: انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی باشکوهی را در کشور پشت سر گذاشیم و دنیا در این انتخابات بر وجود دموکراسی در نظام جمهوری اسلامی ایران اذعان کرد، در این انتخابات تمامی پتانسیل‌های نظام در کنار هم این امر مهم را به اجرا رساندند.

 

وی ادامه داد: مهم‌ترین نیاز و معضل کشور در حال حاضر ایجاد اشتغال است، سال گذشته که کشور از رکود خارج شد، با نفت رشد ۸/۷ درصد را تجربه کرد ۶۵۰ هزار شغل ایجاد شد و پیش بینی می‌شود سالانه ۹۷۰ هزار شغل ایجاد شود، باید همگی بسیج شویم و در آن جهت تلاش کنیم و اختلافات و دعواهای سیاسی را کنار بگذاریم چرا که بر این منوال این کار محقق نخواهد شد چرا که ایجاد این تعداد شغل کار ساده و آسانی نیست و این هدف میسر نخواهد شد مگر با اتحاد و همدلی، همه باید برای گسترده‌تر کردن اقتصاد گام بردارند.

 

شریعتی افزود:در بررسی صورت گرفته در استان خوزستان برای صدور مجوز سرمایه گذاری یک سرمایه گذار باید ۷۶۰ مرحله را طی کند که در حال برنامه ریزی برای کاهش و رساندن آن به ۱۶۰ مرحله هستیم.

 

وی آمار بیکاری استان خوزستان را بیش از میانگین کشوری اعلام کرد و اظهار داشت:برای ایجاد اشتغال و رسیدن به هدف برنامه های پنجم و ششم توسعه چاره ای جز بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی نداریم.

 

وی همچنین استفاده از سرمایه گذاری خارجی و جلوگیری از رانت های اطلاعاتی و اقتصادی، به منظور سالم سازی اقتصاد استان را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت:همه ظرفیت و پتانسیل ها را برای عمران و آبادی و توسعه استان بر پایه اقتصاد مولد، دانش محور و دانش بنیان باید به کار گیریم.

 

نماینده عالی دولت در استان یادآور شد: سرمایه گذاری در استان خوزستان به اندازه کافی سخت است و ما نباید زمینه آن را برای سرمایه گذاران با عملکرد خود سخت‌تر کنیم.

 

شریعتی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: سازمان منطقه آزاد اروند ظرفیت اقتصادی مهمی است که دولت برای ارتقاء شاخص های زندگی در شهرستانهای آبادان و خرمشهر ایجاد کرده است و این منطقه باید موتور محرکه توسعه استان خوزستان باشد.
وی گفت:به لحاظ موقعیت راهبردی سازمان منطقه آزاد اروند میزان صادرات آن بیشتر از مناطقی است که زیرساخت های بیشتری از منطقه آزاد اروند دارند.

 

استاندار خوزستان گفت:پس از برجام فایناس مشارکت احداث فاز ۲ پالایشگاه نفت آبادان به مبلغ ۲.۷ میلیادر دلار، ال سی ۱۸۹ میلیون یورو توسط اسپانیا برای تکمیل طرح فولاد شهید جهان آرا و نیروگاه بادی و خورشیدی با ۸۹۰ میلیون یورو در منطقه آزاد اروند در حال انجام است.

 

استاندار خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم شرایط بهتری داشته باشیم و ۹۷۰ هزار شغل در سال ایجاد کنیم و معضل بیکاری را رفع کنیم باید دست به دست هم دهیم و سایر شاخص‌های اقتصادی کشور را اصلاح کنیم، با کار بیشتر، ایجاد و جذب سرمایه گذاری بیشتر و تولید بیشتر، باعث ایجاد دانایی و دانش بنیانی نیز بیشتر خواهد شد.

 

استاندار خوزستان همچنین از افزایش ۳۱درصدی اعتبارات عمرانی شهرستان آبادان در سالجاری خبر داد و گفت: تاکنون ۵۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به این شهرستان اختصاص یافته است.

 

شریعتی ضمن گرامیداشت پنجم مرداد ماه سالگرد برگزاری اولین نماز جمعه توسط آیت الله طالقانی در تهران پس از پیروزی انقلاب اسلامی افزود: در بخش فرهنگی برای ساخت و توسعه مصلی نماز جمعه آبادان ۲ میلیارد تومان و احداث یادمان شهدای ذالفقاری ۵۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.

 

وی در ادامه گفت: به منظور افزایش مشارکت های مردمی تعداد سازمان های مردم نهاد در آبادان از ۱۹ به ۹۰ سازمان افزایش یافته است.
وی به در حال اجرا بودن طرح آبرسانی غدیر به شهرستان های آبادان و خرمشهر اشاره کرد و افزود:سعی می کنیم این طرح روستاهای این دو شهرستان را نیز در برگیرد.

 

استاندار خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم شرایط بهتری داشته باشیم و ۹۷۰ هزار شغل  با ایجاد اشتغال در سال ایجاد کنیم و معضل بیکاری را رفع کنیم باید دست به دست هم دهیم و سایر شاخص‌های اقتصادی کشور را اصلاح کنیم، با کار بیشتر، ایجاد و جذب سرمایه گذاری بیشتر و تولید بیشتر، باعث ایجاد دانایی و دانش بنیانی نیز بیشتر خواهد شد

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=6905

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.