برای اولین بار کبدی خوزستان صاحب خانه اختصاصی شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
0

برای اولین بار کبدی خوزستان صاحب خانه اختصاصی شد

  • کد خبر : 47883
  • 22 مهر 1397 - 13:07

سرپرست هیات کبدی خوزستان گفت: پس از سال ها و برای اولین بار ورزش کبدی خوزستان با تلاش های های اداره کل ورزش و جوانان استان صاحب یک خانه اختصاصی شد.   به گزارش تابا؛کمال سعدی آل کثیر اظهار داشت: بر اساس هماهنگی های به عمل آمده، سالن شهید بابک معتمد اهواز در اختیار هیات […]

سرپرست هیات کبدی خوزستان گفت: پس از سال ها و برای اولین بار ورزش کبدی خوزستان با تلاش های های اداره کل ورزش و جوانان استان صاحب یک خانه اختصاصی شد.

 

به گزارش تابا؛کمال سعدی آل کثیر اظهار داشت: بر اساس هماهنگی های به عمل آمده، سالن شهید بابک معتمد اهواز در اختیار هیات کبدی استان قرار گرفت که این سالن را مجهز کردیم و از این پس ورزشکاران استان دیگر دغدغه سالن نخواهند داشت.

 

وی به راه اندازی پایگاه تخصصی قهرمانی کبدی استان در اهواز اشاره کرد و گفت: هدف از این کار، تقویت و توسعه کبدی در سطح استان و همچنین جذب نوجوانان و جوانان به این رشته است، اگر بتوانیم از ظرفیت و استعداد شهرستان های استان استفاده کنیم شاهد پیشرفت چشمگیری در کبدی خوزستان و حضور بازیکنان خوزستان در تیم های ملی خواهیم بود.

 

سرپرست هیات کبدی خوزستان به بستن تفاهم نامه همکاری با آموزش و پرورش و دانشگاه شهید چمران اهواز اشاره کرد و گفت: مشکل اصلی کبدی خوزستان در سال های اخیر، معرفی نشدن صحیح این رشته به نوجوانان و جوانان است لذا یکی از اولویت های خود را تعامل با دانشگاه ها و آموزش و پرورش در بعد آموزش قرار دادیم.

 

وی با بیان این که ورزش کبدی را برای اولین بار در تقویم مسابقات ورزش دانش آموزی استان اضافه کردیم گفت: با تعاملی که با آموزش و پرورش استان داشتیم ۲۵ مربی آقا و خانم را جهت کشف دانش آموزان مستعد، به تمام شهرستان های استان معرفی کردیم.

 

آل کثیر با اشاره به این که کبدی یک ورزش محله ای بوده و سعی می کنیم این رشته را در محلات استان گسترش دهیم افزود: در صورتی می توانیم در رده های نوجوانان و جوانان در بخش بانوان و آقایان نفراتی در تیم های ملی داشته باشیم که این رشته از حالت جزیره ای خارج و در تمام شهرستان های خوزستان گسترش داده شود.

 

وی در ادامه به توسعه این رشته در بین کارگران استان اشاره کرد و گفت: رشته کبدی می تواند در بین خانواده های کارگران به خصوص در همایش ها و جشنواره های منطقه ای و سراسری به عنوان یک تفریح و بازی سالم مورد استفاده قرار گیرد.

 

سرپرست هیات کبدی خوزستان با بیان این که قاسم منصوری به عنوان رییس انجمن کبدی کارگران استان معرفی شد گفت: ما نیز سعی می کنیم با حمایت از انجمن کبدی کارگران و برگزاری کلاس های داوری و مربیگری برای کارگران سراسر استان، زمینه توسعه آن را فراهم کنیم.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=47883

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.