برنامه سلامت رمضان با اولویت نظارت بر اماکن حساس اجرا می شود
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
1

برنامه سلامت رمضان با اولویت نظارت بر اماکن حساس اجرا می شود

  • کد خبر : 2964
  • 06 خرداد 1396 - 1:04

مهندس مهرداد شریفی رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، در آستانه حلول ماه مبارک رمضان، از اجرای برنامه سلامت رمضان با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و سامانه های آبرسانی خبر داد.   به گزارش تابانیوز وی افزود: این برنامه با هدف حفظ و ارتقای سلامت جامعه و بویژه روزه داران، با نظارت و […]

مهندس مهرداد شریفی رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، در آستانه حلول ماه مبارک رمضان، از اجرای برنامه سلامت رمضان با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و سامانه های آبرسانی خبر داد.

 

به گزارش تابانیوز وی افزود: این برنامه با هدف حفظ و ارتقای سلامت جامعه و بویژه روزه داران، با نظارت و پایش ایمنی آب و موادغذایی در سطح عرضه، به منظور کاهش و کنترل بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی،  از ابتدای خرداد ماه لغایت ۵ تیر ماه سال جاری اجرا می گردد.

شریفی تصریح کرد: در طول ماه مبارک رمضان، نظارت بر کلیه اماکن عمومی تحت پوشش با در نظر گرفتن اولویت محل های برگزاری مراسم ماه مبارک رمضان به ویژه در شبهای قدر، با تأکید بر رعایت بهداشت فردی، ابزار و تجهیزات و بهداشت ساختمان، آب مصرفی و دفع صحیح پسماند و فاضلاب، نظافت عمومی و عدم استعمال دخانیات، و نیز نظارت بر کلیه مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش موادغذایی با اولویت مراکز حساس از جمله  مراکز تهیه و طبخ : شیرینی سنتی ، زولبیا و بامیه ، آش و حلیم و…تشدید خواهد شد.

وی با بیان اینکه در محدوده غرب اهواز،  بیش از ۲۰۰ مرکزتهیه و عرضه ی شیرینی و آجیل  و بیش از ۵۰ مورد آش و حلیم فروشی و بالغ بر ۱۳۰ باب مسجد و حسینیه وجود دارد،  اظهار داشت:  ۳۶ نفر از کارشناسان بهداشت محیط، وظیفه نظارت و بازرسی ها را بر عهده دارند که از این میان، ۲۰ نفر بصورت مستقیم و طی اکیپ های بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید به عمل خواهند آورد .

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز ، خاطر نشان کرد: بازرسی  با حضور فعال کارشناسان بهداشت محیط،  مجهز  به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، موادغذایی و سطوح، ازساعت ۸ صبح تا ۲۲ ، در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل ( روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ عصر لغایت ۲۴ شب ) در  محدوده تحت پوشش مرکز بهداشت غرب اهواز انجام می شود.

شریفی، اهم فعالیت ها را در راستای اجرای برنامه مذکور  ، انجام هماهنگی های لازم به منظور استفاده از مشارکت سایر بخش ها و سازمان ها جهت اجرای برنامه  ، آموزش و اطلاع رسانی عمومی  ، نظارت و بازرسی ها  بیان کرد.

وی از متصدیان تمام مراکز تهیه و توزیع بخصوص قنادی ها خواست مواد اولیه و همچنین زولبیا و بامیه  را از کارگاهها و محلهای معتبر و مجاز و مورد تایید مراکز بهداشت خریداری کنند و تمام خریدها با فاکتور انجام شود.

در پایان مهندس زهرا کرمیان – سرپرست  واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز،  از شهروندان خواست  مواد  غذایی مورد نیاز را از مراکز معتبر و دارای مجوز سلامت تهیه کنند و از خرید هرگونه مواد غذایی از دستفروشان دوره گرد مواد غذایی خودداری نمایند . وی تاکید کرد:  سامانه ۱۹۰ آماده دریافت پیشنهادات و شکایتهای شهروندان  در مورد هرگونه تخلف در امور مرتبط با بهداشت می باشد.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=2964

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.