وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه های بهسازی و نوسازی وزرات راه در جاده ها دائمی است و مرتب در حال اجرای این برنامه ها هستیم.
به گزارش تابا، محمد اسلامی در جریان بازدید از پایانه مرزی شلمچه با بیان اینکه در خصوص برنامه های بهسازی مسیرهای منتهی به مزرهای کشور برای تردد زائران در سال آینده، اظهار کرد: برنامه های بهسازی و نوسازی وزرات راه در جاده ها دائمی است و مرتب در حال اجرای این برنامه ها هستیم.
وی در خصوص توسعه پایانه های مرزی افزود: براساس اقتضای زمانی و همچنین حجم تردد در پایانه ها، کار توسعه آن ها انجام می شود.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تا پایان تردد زائران از مرزها، حمل و نقل با کیفیت مطلوب برقرار خواهد بود، گفت: مشکل جاده ای در زمان اربعین در جاده های منتهی به مرزها نداشته ایم. در این زمینه فقط بخشی از جاده مهران به ایلام دچار مشکلاتی است که تا چند ماهه آینده کار در این محور نیز به اتمام می رسد و آن جاده نیز ۴خطه می شود.
اسلامی ادامه داد: خوشبختانه شرایط تردد در این۴ مرز به صورت طبیعی در حال انجام است و مساله خاصی در مرز شلمچه وجود ندارد. در اربعین امسال به جز وقفه ای که از سوی کشور عراق در بحث وسایل حمل و نقل در تردد زائران به وجود آمد، هیچ مساله خاص دیگری وجود نداشت و زائران به خوبی از مرزها تردد کردند.
وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: حدود ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل برای بازگشت زائران در چهار مرز کشور در نظر گرفته شده است. این اتوبوس ها به صورت منظم زائران را به ستادهای معین و از آنجا به شهرها مقصد حمل می کنند.
















