برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست اداره کل شیلات خوزستان
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
2

برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست اداره کل شیلات خوزستان

  • کد خبر : 76776
  • 06 بهمن 1398 - 0:11
برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست اداره کل شیلات خوزستان

با حضور معاون وزیر جهاد و رییس شیلات کشور ، و جمعی از مسئولان و مدیران استانی ، مراسم تودیع و معارفه سرپرست اداره کل شیلات خوزستان، در سالن جلسات شیلات خوزستان برگزار شد.   به گزارش تابا، عصر امروز شنبه ۵ بهمن ماه، مراسم معارفه مهندس فتح اله ابوعلی، به عنوان سرپرست اداره کل […]

با حضور معاون وزیر جهاد و رییس شیلات کشور ، و جمعی از مسئولان و مدیران استانی ، مراسم تودیع و معارفه سرپرست اداره کل شیلات خوزستان، در سالن جلسات شیلات خوزستان برگزار شد.

 

به گزارش تابا، عصر امروز شنبه ۵ بهمن ماه، مراسم معارفه مهندس فتح اله ابوعلی، به عنوان سرپرست اداره کل شیلات خوزستان، و تودیع مهندس غلامرضا افتخاری نسب، برگزار شد.

 

دکتر خون میرزایی در این مراسم اظهار کرد: در‌ ایران و سراسر دنیا رویکرد شیلات از صید و صیادی به سمت آبزی پروری‌ تغییر جهت داده است و این رویکرد در شیلات ایران نیز با جدیت دنبال می شود.

 

رییس شیلات کشور افزود : فشار بر‌ ذخایر آبزیان دریایی باید کاهش یابد‌ و از این منابع با ارزش برای نسل آینده صیانت شود‌.

 

این مقام مسئول بیان کرد : روند شکوفایی و تولید و توسعه آبزی پروری که در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی و سازمان شیلات ایران قرار‌گرفته با شیب مناسبی بیش از میانگین جهانی در حرکت است.

 

دکتر خون میرزایی با اشاره به اینکه در شرایط ناعادلانه جنگ اقتصادی قرار گرفته ایم، افزود : در ۹ ماهه اول سال جاری، با وجود فشار های اقتصادی، شاهد رشد ۵/۷ درصدی در بخش کشاورزی بوده ایم‌ که قابل مقایسه با سایر بخش ها نبوده و به عنوان قله ای برجسته در بخش کشاورزی خودنمایی میکند.

 

وی تصریح کرد: دستاوردها و عملکرد شیلات کشور در سال گذشته در تمامی بخش ها به جز بخش پرورش ماهی در قفس (به علت محدودیت های بانکی و مسائل مالی) بالاتر از تکالیف برنامه بوده است .

 

خون میرزایی ، عملکرد بخش کشاورزی و شیلات را در این‌ شرایط سخت اقتصادی، درخشان و شایسته برشمرد .

 

وی افزود: این مهم ماحصل ایجاد بستری بوده که حوزه های پژوهشی و تحقیقاتی، پیش روی ما گشوده اند.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: خدمتی که بخش اجرایی در اختیار بهره برداران شیلات در حوزه های مختلف قرارداده، عمدتا نتیجه عملکرد بخش خصوصی و اتحادیه های ذی ربط است که در چند سال اخیر ادامه داشته است.

 

رییس سازمان شیلات کشور در پایان تاکید کرد: امیدواریم شاهد انسجام بیش از گذشته در روابط سه بخش پژوهش و تحقیقات، اجرا و بهره برداران باشیم.

 

غلامرضا افتخاری نسب سرپرست اسبق شیلات خوزستان نیز در این مراسم گفت : در طی این مدت مجموعه شیلات در همه بخش ها تعامل و همراهی خوبی داشته است.

 

وی افزود: تمام‌تلاش مان این بوده که در راستای تحقق اهداف سازمان شیلات کشور، شرایط سخت را‌ به خوبی پشت سر گذاریم و برای بهبود عملکرد شیلات خوزستان موفق عمل کنیم‌.

 

افتخاری نسب ضمن تقدیر از تلاش ، همدلی و تعامل معاونین ، مدیران و کارکنان مجموعه صمیمی و خدوم شیلات خوزستان ، افزود : لازم است از تعامل سازنده اتحادیه های صیادی و ابزی پروری برای همراهی در جهت پیشبرد اهداف سازمان و همچنین از پژوهشکده ابزی پروری جنوب کشور در ایجاد راهکارهای مناسب تقدیر و تشکر نمایم.

 

گفتنی است افتخاری نسب پیش از این با حفظ سمت ، سرپرست اداره کل شیلات خوزستان را بر عهده داشت و هم اکنون معاون برنامه ریزی و‌منابع انسانی اداره کل شیلات خوزستان است.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=76776

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.