مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز از بهرهبرداری از طرحهای آبیاری تحتفشار در رامهرمز خبر داد.
سید محمدرضا حسنی امروز در گفتوگو با خبرنگار تابا در رامهرمز با اشاره به محدودیتهای کمی و کیفی منابع آب کشاورزی رامهرمز در سالهای آینده اظهار داشت: تجهیز اراضی کشاورزی شهرستان به سیستمهای آبیاری تحتفشار مهمترین راهکار فنی ترویجی برای ادامه و استمرار کشاورزی رامهرمز است.
وی افزود: در ماه گذشته ۳۲ هکتار از اراضی کشاورزان این شهرستان با دریافت تسهیلات ۸۵ درصد بلاعوض دولتی به مبلغ ۲ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال از طریق جهاد کشاورزی مجهز به سیستم آبیاری تحتفشار شدند.
حسنی عنوان کرد: با بهرهبرداری این طرحها زمینه اشتغال مستقیم ۶ نفر فراهمشده است و امیدواریم این روند در راستای سیستمهای تحتفشار هر چه بیشتر اجرایی شود.
وی در پایان گفت: باوجود همه تلاشهای فنی زیربنایی و اقدامات ترویجی جهاد کشاورزی برای توسعه آبیاری تحتفشار در رامهرمز، عدم اخذ مجوز برداشت آب از انهار سنتی و چشمهها مهمترین مشکل برای کشاورزان متقاضی هست./ یوسف مداحیان