بهره برداری از فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه اندیمشک
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
5

بهره برداری از فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه اندیمشک

  • کد خبر : 116853
  • 21 اردیبهشت 1401 - 11:31
بهره برداری از فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه اندیمشک
فرماندار اندیمشک گفت: فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه این شهرستان تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش تابا، پیمان جهانگیری در نشست پیگیری روند ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی و فولاد زاگرس گفت: کسب امتیاز این طرح بزرگ و اجرای آن‌ها در اندیمشک کار آسانی نبود.

وی با بیان اینکه مجوز‌ها با همت نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی و عزم جهادی دریافت شده اند، افزود: هدف از راه اندازی کارخانه فولاد زاگرس و نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه اندیمشک حمایت از اقتصاد کشور و ایجاد اشتغال در شهرستان است.

جهانگیری می‌گوید: این طرح‌ها با شتاب بسیار خوبی در حال ساخت هستند و پیش بینی می‌شود فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه در تابستان امسال مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

به گفته فرماندار اندیمشک؛ کارخانه بزرگ فولاد در ۲ فاز با حجم سرمایه گذاری ۹۰ میلیون یورو و ظرفیت ۱۰۵ هزار تن در سال در دست ساخت است و با راه‌اندازی آن ۵ هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این شهرستان ایجاد می‌شود.

جهانگیری گفت: ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه در کلاس اف با حجم سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیون یورو در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار در ۱۷ کیلومتری جاده کرخه جهت تقویت شبکه برق کشور با ظرفیت اسمی ۴۵۱ مگاوات در حال انجام است.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=116853

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.