به همه مناطق شهر یکسان خدمات رسانی می کنیم
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
6

به همه مناطق شهر یکسان خدمات رسانی می کنیم

  • کد خبر : 64241
  • 12 خرداد 1398 - 18:47
به همه مناطق شهر یکسان خدمات رسانی می کنیم

تلاش می کنیم به همه مناطق یکسان خدمات رسانی کنیم و مشکلاتی که سریع و با هزینه های اندک می توان برطرف کرد و حل آنها منجر به ایجاد رضایتمندی میان مردم شود حتی الامکان برطرف کنیم تا شهروندان مطمئن باشند که مسئولان خادم آنها هستند.   سرپرست شهرداری و شهردار منتخب اهواز در اولین […]

تلاش می کنیم به همه مناطق یکسان خدمات رسانی کنیم و مشکلاتی که سریع و با هزینه های اندک می توان برطرف کرد و حل آنها منجر به ایجاد رضایتمندی میان مردم شود حتی الامکان برطرف کنیم تا شهروندان مطمئن باشند که مسئولان خادم آنها هستند.

 

سرپرست شهرداری و شهردار منتخب اهواز در اولین دیدار مردمی خود به منطقه عین دو رفت و از نزدیک در جریان مشکلات شهروندان و ساکنین منطقه قرار گرفت.

 

به گزارش تابا، سرپرست شهرداری اهواز در این دیدار که با حضور رییس و اعضای شورای اسلامی شهر انجام شد با تاکید براینکه اولین دیدار مردمی خود را از منطقه عین دو آغاز کرده است، گفت: دغدغه های ساکنین این منطقه دغدغه های درستی است و کمابیش هم در جریان این مسائل هستیم زیرا تقریبا کلیه مسئولان شهری به کرات در خصوص مشکلات عین دو با بنده صحبت کرده اند و حل مشکلات این منطقه یکی از دغدغه های مدیران شهری هم هست.

 

وی در خصوص برخی موارد مطرح شده از سوی ساکنین منطقه عنوان کرد: برخی مسائلی که مطرح شد مانند مسئله فاضلاب و روشنایی در حوزه ی اختیارات شهرداری و شورا نیست اما متاسفانه فقط شهرداری پاسخگوی مسائلی است که مردم با شورا در میان می گذارند.

 

موسی شاعری با ذکر این نکته که انتظار می رود مردم شریف، انقلابی و ولایتمدار عین دو و اهواز شرایط و مقدورات ما را درک کنند، گفت: ما هم این قول را به شهروندان می دهیم که با تمام توان تلاش کنیم، تلاشی که برای مردم ملموس باشد و تغییرات ناشی از آن را به عینه مشاهده کنند.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سعی می کنیم هرجا مشکل و ایراد مدیریتی هست  برطرف کرده و یا به حداقل برسانیم و در حیطه اختیاراتمان به همشهریان عزیز خدمات رسانی کنیم.

 

شهردار منتخب اهواز ادامه داد: از شهروندان می خواهیم به کمک مدیریت شهری بیایند و بدانند که همه مسئولین حاضر در این جلسه دغدغه حل مشکلات مردم را دارند.

 

وی در خصوص پیگیری مطالبات مردمی گفت: حتما این جلسه را ظرف ۴۵ روز آینده تکرار خواهیم کرد و با حضور تمامی مسئولان شهری پیگیر درخواستهای شهروندان خواهیم بود و درآن جلسه مواردی را که رفع کرده و یا برای مرتفع کردن آنها اقداماتی انجام شده را به اطلاع ساکنین منطقه خواهیم رساند.

 

شاعری یادآور شد: با توجه به اینکه مدت زیادی از شروع به کار اینجانب بعنوان شهردار اهواز نمی گذرد در حال بررسی و جمع آوری اطلاعات هستم.

 

سرپرست شهرداری و شهردار منتخب اهواز اظهار کرد: از آنجاییکه در این برهه زمانی شرایط کشور هم ازنظر اقتصادی و هم از نظر سایر مسائل شرایط خاصی است تلاش می کنیم منابع مالی مان را ارتقا دهیم اما تا جایی که بضاعت و ظرفیت ما اجازه می دهد.

 

وی در خصوص بحث خدمات رسانی بدون تبعیض به کلیه مناطق شهر عنوان کرد: تلاش می کنیم به همه مناطق یکسان خدمات رسانی کنیم و مشکلاتی که سریع و با هزینه های اندک می توان برطرف کرد و حل آنها منجر به ایجاد رضایتمندی میان مردم شود حتی الامکان برطرف کنیم تا شهروندان مطمئن باشند که مسئولان خادم آنها هستند.

 

وی در پایان قول داد: با کمک شهرداری منطقه شش و بکارگیری حجم زیادی از نیروهای خدماتی نسبت به پاکسازی منطقه عین دو اقدامات لازم صورت گیرد.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=64241

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.