بیش از یکهزار کمیته فنی بر ایمنی محیط کار در خوزستان نظارت دارند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 25 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 17 September - 2025
1

بیش از یکهزار کمیته فنی بر ایمنی محیط کار در خوزستان نظارت دارند

  • کد خبر : 128458
  • 11 اردیبهشت 1402 - 17:42
بیش از یکهزار کمیته فنی بر ایمنی محیط کار در خوزستان نظارت دارند
 مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با بیان اینکه در کل کشور ۲۱ هزار کمیته حفاظت فنی پایه و بهداشت کار وجود دارد گفت: از این تعداد یکهزار و ۶۰۰ کمیته در استان فعال است که برای حفظ ایمنی محیط کار فعالیت دارند.

به گزارش تابا؛  اصغر رشنودی روز دوشنبه در آیین تجلیل از مسئولان حفاظت فنی و ایمنی برتر کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار استان به مناسبت روز کار و کارگر در محل این اداره کل بیان کرد: حفظ ایمنی و حفاظت فنی، پایه و اساس کار است و نگهداشت نیروی انسانی مهم ترین عامل برای رسیدن به اهداف یک سازمان است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: یکی از وظایف این اداره کل نظارت بر نحوه تامین ایمنی در محیط کار است، از شرکت ها و دستگاه های مختلف و به ویژه صنایع خواستاریم در حفظ ایمنی محیط کار با کارشناسان اداره کار نهایت همکاری را داشته باشند.

وی گفت: در سال ۱۴۰۱ بازرسان اداره کار در راستای اجرای قانون کار، ۳۱ هزار و ۸۰۰ بازرسی را توسط ۵۸ بازرس انجام دادند.

رشنودی ادامه داد: صیانت از نیروی کار یکی از مهم ترین وظایف این اداره کل است ، کمیته حفاظت فنی اداره کار برای فراهم سازی محیط امن برای کارگران و نگهداشت نیروی انسانی وظیفه خطیری را بر عهده دارد و باید در این با جدیت تمام و با حساسیت تمام نظارت کند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان اظهار داشت: خوزستان یک استان صنعتی است و به دلیل محیط های کارگاهی و کارخانه ای متعددی که دارد ممکن است حوادث کار بیشتری داشته باشد به همین دلیل وظیفه نظارت بر ایمنی محیط کار در این استان بسیار حساس تر و ضروری تر است.

۱۱ اردیبهشت ماه روز کار و کارگر نامیده شده است.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=128458

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.