رئیس مرکز بهداشت رامهرمز در جلسه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی این شهرستان ضمن بیان مشکلات ساختمانی تأسیسات آبرسانی شهری بنه آخوند، ازجمله روباز بودن حوضچه اصلی و عدم ایمنی سیستم کلرزنی خواستار حل فوری نواقص این تأسیسات شد.
به گزارش خبرنگار تابا از رامهرمز؛ عطاالله شیرالی ادامه داد: مشکلات عدم آبرسانی مناسب به برخی از روستاها باعث بروز بیماریهای پوستی و زرد زخم شده است.
وی تصریح کرد: ۹ روستا در حومه غربی شهرستان بدون دسترسی به آب و در بهترین حالت، آب فاقد کلر در اختیار اهالی قرار میگیرد که این روستاها با چالشها و خطرات بسیار جدی سلامتی بهواسطه آبرسانی با تانکر روبرو هستند.
رئیس مرکز بهداشت رامهرمز افزود: عدم راهبردی صحیح تأسیسات نمره یک باعث میشود آب رودخانه در محل ورود فاضلاب با آلودگی بسیار بالا و بدون کلرزنی به روستاهای چم قاسمعلی ۱ و ۲ پمپاژ گردد.
در این جلسه در رابطه با انتخاب محل جدید دفن زباله، اتلاف سگهای ولگرد، محلهای پرخطر ترافیکی و مراکز توزیع غیربهداشتی یخ در سطح شهر تصمیمگیری شد.