تجلیل از دانش آموزان نخبه قرآنی در رامهرمز با حضور امام جمعه
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
8

تجلیل از دانش آموزان نخبه قرآنی در رامهرمز با حضور امام جمعه

  • کد خبر : 30356
  • 05 اردیبهشت 1397 - 23:40
تجلیل از دانش آموزان نخبه قرآنی در رامهرمز با حضور امام جمعه

از ۶۵ دانش آموز پسر و ۵۰ دانش آموز دختر نخبه قرآنی در شهرستان رامهرمز تقدیر شد. به گزارش خبرنگار تابا از رامهرمز، همزمان با اعیاد شعبانیه همایش تقدیر از ۱۱۵ دانش آموز نخبه قرآنی، با حضور امام جمعه محترم، فرماندار رامهرمز، رییس اداره گاز، مدیر آموزش و پرورش، معاونین و کارشناسان اداری اولیا دانش […]

از ۶۵ دانش آموز پسر و ۵۰ دانش آموز دختر نخبه قرآنی در شهرستان رامهرمز تقدیر شد.

به گزارش خبرنگار تابا از رامهرمز، همزمان با اعیاد شعبانیه همایش تقدیر از ۱۱۵ دانش آموز نخبه قرآنی، با حضور امام جمعه محترم، فرماندار رامهرمز، رییس اداره گاز، مدیر آموزش و پرورش، معاونین و کارشناسان اداری اولیا دانش آموزان این شهرستان در سالن اجتماعات اداره برگزار گردید.

 

در ابتدای مراسم ابوالعباسی معاون پرورشی و تربیت بدنی از همه دانش آموزان، دبیران، مربیان، مدیران مدارس و والدین گرامی که نقش بسزائی در برگزاری حماسه قرآنی داشتند تشکر نموده و اضافه کرد شما دانش آموزان و نخبگان قرآنی باعث افتخار و سرمایه های ارزشمند رامهرمز هستید.

 

حسین زاده مدیر آموزش و پرورش در ادامه جلسه گفت: جشنواره قرآن، عترت و نماز عصاره حدیث شریف ثقلین است. قرآن و عترت دو یادگار مقدس پیامبر اعظم (ص) هستند که هرگز در آنها افتراقی اتفاق نخواهد افتاد و نماز هم به عنوان ستون دین اسلام معرفی شده است.

 

احسانی نیا ضمن تقدیر و تشکر از بانیان برگزاری این مراسم گفت؛ شهرستان رامهرمز هر چه در زمینه های قرآنی و ورزشی جایگاه و مقام هایی کسب کند باعث خوشحالی و روحیه مثبت شهروندان خواهد شد. وی گفت؛ از دانش آموزان تشکر می کنم که از اهل بیت علیهم السلام تبعیت میکنند و پا در این راه گذاشتند.

 

موسوی امام جمعه محترم شهرستان رامهرمز در این مراسم گفت: خیلی خوشحال هستم که در اعیاد شعبانیه در خدمت یکی از بهترین اقشار جامعه از جهات مختلف، هم دانش آموزان و هم کسانی که در ارتباط با موضوع قرآن، نماز و معنویت گام بر می دارند هستم. به امید خدا دانش آموزانی که در این زمینه فعالیت دارند بیشتر و روز به روز به تعدادشان افزوده شود.

 

حجه السلام موسوی با اشاره به حدیث امام علی(ع) که فرمود: بدانید که این قرآن آن نصیحت دهنده خیرخواه است که فریب نمیدهد. افزود: در سخن گفتن قرآن با شما هیچ دروغ و فریبی وجود ندارد. هم نشینی با قرآن باعث می شود انسان مرتبت پیدا کند. قرآن کوری انسان را برطرف می کند و به انسان روشنی می بخشد.

 

گفتنی است در پایان این همایش از طرف مدیریت آموزش و پرورش به دانش‌آموزان برتر قرآنی لوح‌ تقدیر و هدایایی اهداء شد./ رامهرمز محمد علی بهوند یوسفی خبرنگار پایگاه خبری تابا

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=30356

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.