تحقیقات اولیه قضایی مربوط به پرونده راهزنان جاده اهواز - شوش در دست اقدام است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
1

تحقیقات اولیه قضایی مربوط به پرونده راهزنان جاده اهواز – شوش در دست اقدام است

  • کد خبر : 131315
  • 17 تیر 1402 - 18:50
تحقیقات اولیه قضایی مربوط به پرونده راهزنان جاده اهواز – شوش در دست اقدام است
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان گفت: تحقیقات اولیه و مقدماتی در خصوص پرونده عاملان راهزنی جاده اهواز- شوش در دادسرای مرکز استان در حال انجام است.

به گزارش تابا؛ صادق جعفری چگنی با اشاره به اینکه عاملان راهزنی در مسیر جاده اهواز- شوش با دستور و پیگیری دستگاه قضا دستگیر شدند بیان کرد: پس از دریافت گزارشی از اقدام چند نفر به راهزنی و سرقت اموال کامیون‌ها به صورت مسلحانه در مسیر جاده شوش- اهواز، دستورات قضایی اولیه جهت شناسایی و دستگیری عاملین صادر شد.

وی ادامه داد: پس از شناسایی با اقدامات ضربتی پلیس آگاهی استان، شب گذشته چند نفر از عوامل دستگیر شدند و خودروی مورد استفاده و اموال مسروقه در یکی از شهرستان‌های همجوار مرکز استان کشف شد.

دادستان مرکز استان خوزستان ضمن تاکید بر برخورد قاطع با هرگونه اخلال در نظم عمومی و ایجاد رعب و وحشت در جامعه گفت: برخورد با جرائم خشن و مسلحانه، از اولویت‌های دادگستری استان است و قطعا عاملین این جرائم، اشد مجازات در کیفرخواست برای آنان از دادگاه تقاضا خواهد شد.

رییس کل دادگستری خوزستان پیش از این اعلام کرده بود که برخورد قاطع با جرائم‌خشن و مسلحانه از اولویت‌های دستگاه قضایی استان است و در همین راستا یکهزار و ۱۹۸ پرونده با تعداد بالای شاکی در سال گذشته تعیین تکلیف شدند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=131315

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.