تخلف شرکت لاماری در دریافت مبلغ بالا از مشتریان
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 26 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 18 September - 2025
0

تخلف شرکت لاماری در دریافت مبلغ بالا از مشتریان

  • کد خبر : 131807
  • 26 تیر 1402 - 17:59
تخلف شرکت لاماری در دریافت مبلغ بالا از مشتریان
شرکت آرین موتور در اقدامی خودسرانه ۴۶۲ میلیون تومان از مشتریان لاماری هزینه اضافه دریافت کرده و همین امر باعث شکایت خریداران این خودرو روبه روی وزارت صمت شده است.

به گزارش تابا؛ صبح امروز تعدادی از خریداران خودروی لاماری با تجمع روبروی وزارت صمت خواستار پیگیری شکایت و بازپرداخت هزینه اضافی پرداخت شده به شرکت شدند.

به گفته معترضین، این افراد در مرحله نخست سامانه یکپارچه اقدام به خرید خودروی لاماری کردند. در آن مقطع قیمت این محصول یک میلیارد و ۹۴ میلیون تومان بود، اما شورای رقابت به واسطه آن که از ۱۱ بهمن ماه به موضوع قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی ورود پیدا کرده بود باید قیمت‌های جدید را اعلام می‌کرد تا مشتریان براساس قیمت‌های جدید شورای رقابت نسبت به واریز وجه اقدام کند.

اما متاسفانه در ۱۷ اردیبهشت ماه شورای رقابت قیمت لاماری را به واسطه عدم دریافت اطلاعات کافی اعلام نکرد و همین امر باعث شد تا مشتریان این خودرو بلاتکلیف بوده و درگیر اقدام خودسرانه شرکت آرین موتور شوند. به نحوی که شرکت به صورت خودسرانه و بدون مجوز شورای رقابت قیمت این محصول را یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان اعلام کرد و مشتری ملزم بود برای تکمیل پرونده خود تمام وجه را به شرکت واریز کند.

تخلف شرکت لاماری در دریافت مبلغ بالا از مشتریاندر حال حاضر که شورای رقابت برای دومین بار اقدام به اعلام قیمت خودرو‌های مونتاژی کرده است برای محصول لاماری قیمت یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان را درنظر گرفته است و برهمین اساس خریداران این خودرو امروز با تجمع روبروی وزارت صمت خواستار پیگیری شکایت خود شدند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=131807

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.