به گزارش تابا؛ محمد سبزه زاری افزود : همچنین طی بعد از ظهر امروز و فردا بدلیل شاخصهای بالای ناپایداری احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده و وزش تندبادهای لحظهای (بویژه در مناطق شرقی، شمال شرقی و جنوب شرقی) و احتمال وقوع تندبادهای لحظهای و گرد و خاک موقت (در مناطق جنوبی و مرکزی و شرقی) استان وجود دارد.
وی گفت : از روز شنبه تا روز دوشنبه وزش بادها در مناطق جنوبی و غربی و مرکزی متوسط گاهی شدید پیش بینی میشود و احتمال برخاستن گرد و خاک محلی در ساعاتی از بعد از ظهر در این مناطق وجود دارد.
در شبانه روز گذشته بستان ۴۵.۵ وایذه با ۲۳.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین وخنکترین نقاط گزارش شده اند.
در شبانه روز گذشته حداکثر دمای اهواز به ۴۵ و حداقل به ۲۹.۸ درجه سانتیگراد رسیده است. پیش بینی وضعیت جوی ۲۴ ساعت آینده کربلا:صاف همراه با وزش باد متوسط و احتمال گرد و غبار محلی و حداکثر دمای ۴۵ و حداقل دما ۳۰ درجه سانتی گراد بوده است.
پیش بینی وضعیت جوی ۲۴ ساعت آینده نجف:صاف همراه با وزش باد متوسط و احتمال گرد و غبار محلی و حداکثر دمای ۴۶ و حداقل دما ۳۱ درجه سانتی گراد خواهد بود.